Most kezdtem unalmamban rajzolgatni. Érdemes lenne tovább próbálkozni? Vagy hagyjam inkább? Szóval a képeimről kéne vélemény.15/L
2010. okt. 10. 11:52
11/14 A kérdező kommentje:
amúgy hogy kell "jobban kidolgozni" ?
2010. okt. 10. 19:17
12/14 anonim válasza:
Árnyékolni kell, és akkor nem csak vonalak lesznek, mert ez így kb. egy vázlat. Próbáld meg a jobb agyféltekés rajzolás könyvet, és nagyon sokat fogsz fejlődni vele.
13/14 anonim válasza:
Szia, szerintem ha szeretsz rajzolni, mindenképpen folytasd! Ha élvezed, és akarod csinálni, ne add fel.. Én is hasonló volumenű rajzokkal kezdtem, most pedig már egy rajziskolában készülök fel a Képzőművészetire. Mert akartam csinálni, és mert volt bennem kitartás, és érdeklődés. Persze a kézügyesség sem árt. De azt javaslom, hogy felejtsd el a fantasy-t (én is elvittem a felvételire, és kiröhögtek:D) nézz meg egy fotót, és próbáld meg azokat lerajzolni, készíts tanulmány rajzokat, SOKAT, és csak azután jöhet a fantasy, meg az ami benned van. Sajnos a sorrend az ez. Előbb értsd meg a figurát,(értem ez alatt azt, hogy miből épül fel az emberi test csontok, izmok, és csak aztán tömeg) és utána kezdj ez absztrahálni! Ez az én tanácsom, persze lehet hogy valaki tud ennél jobbat!
14/14 anonim válasza:
(Előző vagyok)
Még csak annyit, hogy szerintem tényleg ne add fel! Most azért nem kell ezt abbahagyni mert itt pár laikus és/vagy hozzáértő azt mondta hogy nem jó! Kidolgozni pedig nem rögtön az árnyékolásnál kell az a legutolsó. Először is el kell helyezni a térben, ne lógjon le a lapról, arányosnak kell lennie, de szerintem nézelődj neten, hogy milyen egy rajz, youtubeon még olyat is találsz hogy hogy kezdi el valaki azok sokat segíthetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!