Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szeret rajzolgatni (gépen,...

Ki szeret rajzolgatni (gépen, vagy lapon egyaránt)?

Figyelt kérdés
Ki szeret rajzolni?Szépen..én imádok,és érdekelne ki tud x)..(további 1. hsz)
2009. szept. 5. 20:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Csak mert akkor rajzolhatnék valakivel közösen karaktereket.van az az oldal,hogy www.deviantart.com és oda felrakhatjnánk!Nemtől nem függ,egyszóval fiúk is írhatnak xP..
2009. szept. 5. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
A lányom.Szeret és tud is.Grafikus szeretne lenni.Rajz tagozatos gimibe jár.Szerintem nem ismeri ezt az oldalt,nem tudom érdekelné e a dolog....
2009. szept. 5. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
imádok rajzolgatni, bár még nem igazán megy. mindjárt megkuksolom az oldalt :D
2009. szept. 5. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek, a lételemem a rajzolás. Ha nem rajzolhatok, akkor nagyon rosszul szoktam érezni magam. T3T

Itt a deviantartos profilom, ha érdekel: [link] =)

15/L

2009. szept. 5. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

wow, szépen rajzolsz, utolsó:)

én is nagyon szeretek rajzolni.

neten, gépen is, papíron is.

de csak úgy magamtól magamnak nem... valakinek ajándék mellé, valamit, amit mondanak.. nincs túl sok ötletem. bár a napokban csináltam egyet, amit nagyon élveztem, sztem majd újra nekilátok egynek. :)

2009. szept. 5. 22:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek rajzolni.Bár nem megy olyan nagyon,mint ahogy elképzelem.Nagyon szeretnék valami rajztanfolyamatok elvégezni,ha egyáltalán van ilyen.
2009. szept. 5. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ismerősöm nagyon szépen tud rajzolni.Bárkit simán le tud rajzolni.Milyen ez az oldal?Hogyan kell használni?Mert ez engem is érdekelne.Én is szoktam rajzolgatni!
2009. szept. 6. 11:39
 8/15 A kérdező kommentje:

Huh,jó sok válasz érkezett ^^

tegnapi 20:19-es: én vagy állatorvos,vagy grafikus szeretnék lenni ^^...sajnos grafikushoz kell fizika is,amit ki nem állhatok,bár idén másik tanárunk van,hál istennek :D

2. tegnapi 20:19-es xD: eleinte nekem se ment,de aztán belejöttem,mert van,aki ad nekem építő jellegű kritikákat,így belejövök ^^

tegnapi 20:32: énis így vagyok..ezért rajzolok órán is,ha valami ihletem van ^^..sajnos nem minden órán lehet..meg van,amikor olyan hangulatom van,hogy nincs kedvem rajzolgatni..nekiállok,de aztán radírozhatok,mert ha nincs nagy kedvem rajzolni,akkor elbénázom :D..az enyém: [link] ^^...13/L (ja és te is nagyon szépen rajzolsz ^^)

tegnap 22:00: hajrá ^^..biztos azok is szépek ^^..én sokszor azokat elrontom,amiket másolom..van,hogy videóról is másolok :D..van 2 olyan rajzom is x)..sztem több is,csak nem emlékszek :D...

tegnap 22:18: biztos van ^^...de elég,ha keresel egy jól rajzolót,és attól kérsz építő jellegű kritikákat,mint ahogy én is tettem ^^..van pár tanulságom,így én is tudok 1-et 2-őt...ha meg nem jut más eszembe,akkor megkérdem az én kritikázómat :D...nekem azért nem menne,mert nem akarom megbántani az illetőt..szal legtöbbször: tök jóó :D..(és hozzáfűzök néhány kritikát,de majd én is belejövök x) )

ma 11:39: az én nővérem is ilyesmi x)..nagyon szépen rajzol..van egy füzete,abba kínai lány..vagy japán,nemtom xD..meg mangás rajzokat,képről ^^..rajzolt már bálnát is..élő kép..mármint az nem rajzolt képről volt =3

és..ezt az oldalt itt nehéz lenne elmagyarázni x)...

aki akar,felvehet msn-re: air-alias-enna@hotmail.com

és itt is beszélgethetünk =)

2009. szept. 6. 21:20
 9/15 anonim ***** válasza:
én is szeretek:) paintal és kézzel egyaránt:) rajzoljak neked valamit?:)
2009. szept. 10. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
regisztráltam:) profil [link]
2009. szept. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!