Ki szeret rajzolgatni (gépen, vagy lapon egyaránt)?
Én nagyon szeretek, a lételemem a rajzolás. Ha nem rajzolhatok, akkor nagyon rosszul szoktam érezni magam. T3T
Itt a deviantartos profilom, ha érdekel: [link] =)
15/L
wow, szépen rajzolsz, utolsó:)
én is nagyon szeretek rajzolni.
neten, gépen is, papíron is.
de csak úgy magamtól magamnak nem... valakinek ajándék mellé, valamit, amit mondanak.. nincs túl sok ötletem. bár a napokban csináltam egyet, amit nagyon élveztem, sztem majd újra nekilátok egynek. :)
Huh,jó sok válasz érkezett ^^
tegnapi 20:19-es: én vagy állatorvos,vagy grafikus szeretnék lenni ^^...sajnos grafikushoz kell fizika is,amit ki nem állhatok,bár idén másik tanárunk van,hál istennek :D
2. tegnapi 20:19-es xD: eleinte nekem se ment,de aztán belejöttem,mert van,aki ad nekem építő jellegű kritikákat,így belejövök ^^
tegnapi 20:32: énis így vagyok..ezért rajzolok órán is,ha valami ihletem van ^^..sajnos nem minden órán lehet..meg van,amikor olyan hangulatom van,hogy nincs kedvem rajzolgatni..nekiállok,de aztán radírozhatok,mert ha nincs nagy kedvem rajzolni,akkor elbénázom :D..az enyém: [link] ^^...13/L (ja és te is nagyon szépen rajzolsz ^^)
tegnap 22:00: hajrá ^^..biztos azok is szépek ^^..én sokszor azokat elrontom,amiket másolom..van,hogy videóról is másolok :D..van 2 olyan rajzom is x)..sztem több is,csak nem emlékszek :D...
tegnap 22:18: biztos van ^^...de elég,ha keresel egy jól rajzolót,és attól kérsz építő jellegű kritikákat,mint ahogy én is tettem ^^..van pár tanulságom,így én is tudok 1-et 2-őt...ha meg nem jut más eszembe,akkor megkérdem az én kritikázómat :D...nekem azért nem menne,mert nem akarom megbántani az illetőt..szal legtöbbször: tök jóó :D..(és hozzáfűzök néhány kritikát,de majd én is belejövök x) )
ma 11:39: az én nővérem is ilyesmi x)..nagyon szépen rajzol..van egy füzete,abba kínai lány..vagy japán,nemtom xD..meg mangás rajzokat,képről ^^..rajzolt már bálnát is..élő kép..mármint az nem rajzolt képről volt =3
és..ezt az oldalt itt nehéz lenne elmagyarázni x)...
aki akar,felvehet msn-re: air-alias-enna@hotmail.com
és itt is beszélgethetünk =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!