Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek volt már ilyen esetetek...

Nektek volt már ilyen esetetek? Mi a véleményetek erről a magatartásról?

Figyelt kérdés
A barátom úgy képzelte el a szilvesztert hogy inkább veszekedést provokál ki amit egy ideig kitudtam védeni de amikor már a sokadik jogtalan sértéseket és b...-et vágta a fejemhez akkor már nem bírtam tovább,visszavágtam én is 1-2 dolgot majd befordultam a fal felé így hárítva el a továbbiakat(igaz már volt benne némi pia).Ezt látva elkezdett hízelegni és szexet kezdeményezni és hülye fejjel bele mentem,bár ne tettem volna,mert durva volt és fájt is és persze akkor már hiába ellenkeztem nem akarta abba hagyni.De végül nehezen de még is leszereltem.
2013. jan. 1. 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!