Mi volt eddig a legdurvább olyan esetetek, amikor majdnem betojtatok és utolsó pillanatban tudtatok lehuppanni a vécére?
Melóhelyről igyekeztem haza, és az indulás előtt megivott kávé beindította a bélmozgásomat XD Tényleg az utolsó pillanatban értem haza XD
24/L
Legdurbvább még nincs. Mindegyik nagyon durva volt. Mert az utca elején még oké. Erősen nyugtatom magam, hogy máris ott vagyunk, csak még egy kicsi... Aztán mikor kinyitom a kaput, egyre agresszívebb, és már csak erősen összeszorított fenékkel tudok járni, de még mindig meg kell másznom 18 lépcsőfokot. Mire felérek, leizzadok, de közben vadul keresem a kulcsom, gyorsan kinyitom az ajtót. Felrántom a kabátom, letolom a nacim, és lehuppanok. De kénytelen vagyok újra felállni, mert a nagy sietségben nem vettem észre, hogy a vécé fedele le van hajtva. Jellemző.:)
"Nagy sietve jöttem ide, lógott rajtam gatya, ing.
Azt hittem, hogy nagyot sz*rok, s lett belőle egy kis f*ng.":D
Na meg a f*ngban nem szabad bízni!:D
Nekem azt hiszem 3-os koromban volt olyan, hogy órán jelentkeztem, hogy engedjenek ki, mert már annyira kellett, hogy reszkettem... Szörnyű volt...
17/L
Nyaralásom a Balaton egyik táborában:
Én strandolás előtt benyomtam 3 fagyit, visszaértünk a táborba, rohanok a budiba. Hát mondanom sem kell...:O Aztán rádöbbentem, hogy nincs vécépapírom, mert nem hoztam a fülkébe. Kimegyek papírért, hát a tartóba sincs:@ Ok, vissza a fülkébe. Hát találtam zsepit, de azt vettem észre, hogy már a bugyim is tiszta sz@r:P Jó, levettem és benyomtam a zsebembe(phúúúj!). Ki akarnék menni, hát egy rohadt nagy pók a kilincsnél. Nekem fóbiám van a pókoktól, tehát meg kellett várnom, hogy elmásszon onnan. Valahogy kijövök, rohanok a házhoz, ahol megszálltunk, az meg zárva. Meg kellett várnom, hogy a csapatom, akikkel laktam visszajöjjenek az ebédlőből. Ők csak annyit éreztek, hogy valahol egy szennyvíztisztító lehet. Arról meg ne is beszéljünk, mennyi légy gyűlt körém...XD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!