Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább olyan esetetek, amikor majdnem betojtatok és utolsó pillanatban tudtatok lehuppanni a vécére?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 23:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kort/nemet is
2010. ápr. 4. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Melóhelyről igyekeztem haza, és az indulás előtt megivott kávé beindította a bélmozgásomat XD Tényleg az utolsó pillanatban értem haza XD

24/L

2010. ápr. 6. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, hogy a bejárati ajtó előtt pisiltem be... Még jó, hogy nem volt ott egy szomszéd se... :D 20/L
2010. ápr. 6. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Legdurbvább még nincs. Mindegyik nagyon durva volt. Mert az utca elején még oké. Erősen nyugtatom magam, hogy máris ott vagyunk, csak még egy kicsi... Aztán mikor kinyitom a kaput, egyre agresszívebb, és már csak erősen összeszorított fenékkel tudok járni, de még mindig meg kell másznom 18 lépcsőfokot. Mire felérek, leizzadok, de közben vadul keresem a kulcsom, gyorsan kinyitom az ajtót. Felrántom a kabátom, letolom a nacim, és lehuppanok. De kénytelen vagyok újra felállni, mert a nagy sietségben nem vettem észre, hogy a vécé fedele le van hajtva. Jellemző.:)

"Nagy sietve jöttem ide, lógott rajtam gatya, ing.

Azt hittem, hogy nagyot sz*rok, s lett belőle egy kis f*ng.":D

Na meg a f*ngban nem szabad bízni!:D

2010. ápr. 6. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt hiszem 3-os koromban volt olyan, hogy órán jelentkeztem, hogy engedjenek ki, mert már annyira kellett, hogy reszkettem... Szörnyű volt...

17/L

2010. ápr. 6. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralásom a Balaton egyik táborában:

Én strandolás előtt benyomtam 3 fagyit, visszaértünk a táborba, rohanok a budiba. Hát mondanom sem kell...:O Aztán rádöbbentem, hogy nincs vécépapírom, mert nem hoztam a fülkébe. Kimegyek papírért, hát a tartóba sincs:@ Ok, vissza a fülkébe. Hát találtam zsepit, de azt vettem észre, hogy már a bugyim is tiszta sz@r:P Jó, levettem és benyomtam a zsebembe(phúúúj!). Ki akarnék menni, hát egy rohadt nagy pók a kilincsnél. Nekem fóbiám van a pókoktól, tehát meg kellett várnom, hogy elmásszon onnan. Valahogy kijövök, rohanok a házhoz, ahol megszálltunk, az meg zárva. Meg kellett várnom, hogy a csapatom, akikkel laktam visszajöjjenek az ebédlőből. Ők csak annyit éreztek, hogy valahol egy szennyvíztisztító lehet. Arról meg ne is beszéljünk, mennyi légy gyűlt körém...XD

13/L

2010. ápr. 6. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőimmel voltunk, járkáltunk a városban mikor hirtelen rám jött. Nem is kell mondanom, hazáig rohantam, útközben vagy 5x megálltam... nagyon rossz volt :S, DE KIBÍRTAM !! (nem sok kellett)
2010. ápr. 6. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:
előző válaszoló L/14
2010. ápr. 6. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
én a napokban jártam úgy, hogy reggel nem mentem el wc-re, mert siettem, hazafelé pedig már nagyon kellett, de szerencsére utolsó pillanatban elértem a wc-ét
2013. okt. 18. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
én sokat fuvarozok, ezért általában megvárom az estéket, mikor nyugodtan elvégezhetem a dolgom, de egyszer kimaradt pár nap, nem tudom miért, de nem kellett,viszont utána amikor jött az inger, az nem volt hétköznapi :D persze akkor is úton voltam, de gondoltam nem lesz gond, kibírom hazáig. aztán egyre erősödött az inger,már csillagokat láttam, azt hittem, mindjárt bekakálok. félreálltam egy erdős részen, persze tiszta csalán volt minden, úgyhogy a leguggolás az kizárt volt, félig gugolva, félig állva tettem a dolgom, majd utána csodálkoztam, mikor megláttam a termést, szerintem 5 kilóval könnyebb lettem. :D :D
2014. dec. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!