Morzsa kérdése:
Alvásparalízisből ki lehet "gyógyulni"?
Figyelt kérdés
2005-ben éltem át először,azóta többször is,és még mindig megvisel.Kihez is fordulhatnék ezzel a problémával,hogy ne nézzenek hülyének?2012. dec. 21. 09:53
1/3 anonim válasza:
Első körben egy neurológus, ha valóban zavar.
2/3 sZamu válasza:
szerintem ne fordulj "szakemberhez", inkább beszélgess olyanokkal akik már sokszor átéltek hasonlót. az elején nekem is szörnyű élmény volt, de megtanultam hogyan kezeljem, és mostanában már mindig kellemes élményeim vannak alvásparalízissel kapcsolatban.
3/3 A kérdező kommentje:
Kellemes élményeid vannak?Ezt hogy csinálod?Nekem most 3 napja volt megint,és elég hamar sikerült belőle felébrednem,így kevésbé viselt meg.De kellemes élményem ezzel kapcsolatban még soha nem volt.
2012. dec. 31. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!