Allergiából ki lehet gyógyulni?
13 éves vagyok.4 éves korom óta szenvedem.Pollenallergia,....,mindenre allergiás vagyok.Nem ehetek almát,krumplit,cukrot,stb... Táborban sem voltam soha.Évek óta ez az étrendem:
Reggeli:kakaó kaláccsal
Tízórai:Kalács
Ebéd:tejfölös tojásmentes,selyemsonkás tészta.
Délután négy körül:Activia,selyemsonka,zsömle
Vacsora:kakaó kaláccsal.
Tehát tényleg mindenre allergiás vagyok.Valaki azt hiszi,hogy a vízre is.Van remény a kigyógyulásra,de attól függ,hogy hány éves vagy,és hányas fokozatú allergiád van.Amennyiben már elmúltál 18,sajnálatos módon nincs esélyed a kigyógyulásra.Ha van is,kb. 1-5% .
és a fiadnak sikerült kigyógyulnia belőle?
am,én 15 éves vagyok,és már 4 éve szenved...elején aszmám is volt,de abból már kigyógyultam....és igen,pollenalergiám van leginkább....
a fiam többször is volt asztmatikus roham miatt kórházban. elszörnyedve hallgattam a dokit, hogy szteroidos sprével csökkentették a tüneteket, aztán antibiotikumokkal kezelték, holott senki nem mondta, hogy baktériumos fertőzése lenne, senki nem vizsgálta. amikor rákérdeztem, kiderült, hogy nem is gyanakodtak bacis fertőzésre. két éves korától öt éves koráig annyi antibiotikumot, szteroidot kapott, mint más egy életen keresztül. aztán találtam egy homeopátiás gyerekorvost, kértem időpontot, egy órás beszélgetés alatt kikérdezett, hogyan kezdődtek a rohamok, hol, milyen tünetek voltak, mennyi ideig, hogy reagált és így tovább. aztán alkati szert kapott, amit évekig szedett, és ha roham volt, azonnal az általa ajánlott eseti szert adagoltam, ami tényleg nagyon hamar elmulasztotta a tüneteket. időközben allergia-vizsgálatot is csináltunk, azokra is kapott szereket, amelyeket szezon idején szedegetni kellett.
aztán szép lassan kinőtte. most 12 éves a gyermek, gyakorlatilag teljesen tünetmentes. néha, ha eszembe jut, adok alkati szert neki, de már nem rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!