Ki lehet gyógyulni a hisztamin allergiából?
Mire gondolsz? Mert elvileg raknak fel vmi kontrollt az allergiateszten, aminek pozitívnak kell lennie, minimum 3 mm-es reakcióval (nekem anno épphogy csak annyi volt, de mikor felrakták, másodperceken belül viszketett is, mikor visszahívtak, addigra sokkal kevésbé látszott).
Azt hiszem, ezt szokták hisztamin-tesztnek is nevezni.
Remélem, tudtam segíteni.
Sajnos nem, 25 eve vagyok allergias. A tuneteket lehet enyhiteni, de meggyogyulni nem lehet. A kisgyermekkori allergiabol ki lehet gyogyulni, mert ok meg " kinovik".
Ha kajaallergiad van ( mogyoro, paradicsom, stb),minel tobbszor eszed, annal erosebb a reakcio. A vege a gegeduzzanat, aminek sejted hogy mi a kovetkezmenye, ha nem jutsz ellenanyaghoz.
Ha valami uj orvosi modszerrrol hallasz, oszd meg velem is, mert nyomorultta teszi az eletemet a majustol oktoberig tarto natha es orrfolyas minden evben. A hasizmom olyan mint a vasalodeszka, mert minden tusszogesnel az huzodik ossze. A tej es tojasallergiamrol nem is beszelve...
Én az álallergiát kérdezem, nem az allergiát.
Aki nem tudja mi az, ne válaszoljon legyen oly kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!