Sandor888 dad kérdése:
Valaki fektetett be penzt a delscon keresztul? Vane tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mr. Deltritous youtube videoi alapjan talatam erre a lehetosegre. Deltsik Jozsef neven irt emailt.2012. dec. 20. 22:14
11/20 anonim válasza:
Szia! Kesz kis "csapat" alakult mar sajnos a karosultakbol.:(Kerlek irj email cimet vagy telefonszamot, hogy tajekoztatni tudjunk. Ment a privi neked is.
12/20 T- válasza:
2 napja megírtam, várom az infót..
13/20 Batka85 válasza:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Én is Delsco-s károsult vagyok mint ti. Tudok még csatlakozni a feljelentők csapatához? Minden segítséget és javaslatot szívesen veszek!
Előre is köszönöm!
14/20 anonim válasza:
Sziasztok!
Csatlakozok az előttem szolóhoz !Én is Delsco-s károsult vagyok mint ti. Szeretnék csatlakozni a feljelentők csapatához! Minden segítséget és javaslatot szívesen veszek!
Előre is köszönöm!
16/20 anonim válasza:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Én is Delsco-s károsult vagyok mint ti. Tudok még csatlakozni a feljelentők csapatához?
17/20 anonim válasza:
Én nagy tisztelője voltam a srácnak.
Észosztós, de a földön járt.
Mi történt valójában?
18/20 anonim válasza:
Elsikkasztotta a pénzeket.......:(
19/20 Bacher Péter válasza:
Esetleg valaki tájékoztatna a helyzet állásáról?
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!