Sandor888 dad kérdése:
Valaki fektetett be penzt a delscon keresztul? Vane tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mr. Deltritous youtube videoi alapjan talatam erre a lehetosegre. Deltsik Jozsef neven irt emailt.2012. dec. 20. 22:14
1/20 anonim válasza:
Nem szabad IFJ DELTSIK jÓZSEFNÉL befektetni, mert csaló!!!
2/20 anonim válasza:
Előbbi ezt miből gondolod? Van negatív tapasztalatod? Nem kötekedni szeretnék, érdekel.
3/20 anonim válasza:
Igen van, mi már fel is jelentettük. Nem létezik az a cég amit magáénak mondva hirdeti magát és november óta nem hajlandó visszafizetni még a befektetett pénzeinket sem. Egy mocskos csaló. Nagyon vigyázz vele.
4/20 anonim válasza:
Hasonló szitu. Nagyra értékelném ha irnál nekem egy elérhetőséget. Lehetőleg tel számot. Már irtam neked privátba, ott tudsz visszairni. Köszi!
5/20 anonim válasza:
Sajnos jópáran vagyunk, a rendőrségi feljelentéshez csatlakozni lehet. Kapcsolatfelvétel privát üzenetbe lehetséges.
6/20 anonim válasza:
Már írtam privátba neked. Nézd meg légy szíves. Meddig jutottatok jogi úton eddig?
7/20 anonim válasza:
Hívlak délelött a megadott telefonszámon.
8/20 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is csak gazdagítani tudom a becsapottak listáját! Már a legelején érezetem, hogy egy csaló! Szeretném, ha össze fognánk, elég jártas vagyok a témában. Van egy olyan érzésem, hogy a pénzünk elúszott! Privátban azt is megmondom, hogy miért! Aki érintett írjon e-mailt!
10/20 T- válasza:
írtam nektek üzenetet.. szintén 1 ügyfél vagyok/voltam.
Bár megy az etetés a pénzvisszafizetéssel, de nem hiszek benne, viszont meg van az elméletem az egészről, és aszerint még van esélyünk visszakapni a pénzt, mert még létezik. Nem olyan hülye ez a srác, biztos vagyok benne hogy nála van a pénzünk.. privátban elmesélem mire gondolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!