Milyen tapasztalatotok van a Herballal kapcsolatban?
Szívtam 4 slukkot, és totál kiütöttem magam, szó szerint halálfélelmem volt! :D szörnyű álmény volt! :S
de viszont mikor kevesebbet szívtam, csak 1-2 slukkot, akkor elég jó! :D
"Szar vegyszeres.. Dobd ki a kukába.. De most komolyan.. Rosszul lehetsz tőle, hányhatsz, nem kaphatsz levegőt, semmi jó nincs benne. Azt éri meg csinálni amitől jól érzed magad, amitől nem azt miért ?? Herbált a kukába.. hagyd a francba. Szar az egész"
ez baromság...
mikor én csináltam ezek voltak:bevoltam lazulva,piros volt a szemem,nagyobb volt a félelem érzetem,kivoltam száradva,könyebben lettem ideges,pár dolgot beképzeltem,ráéreztem a zenékre de naon stb...de én greenpeace-ba toltam
"Csak az a baj, hogy fűt nem tudok szerezni, mert tuti átvernek, vagy rossz minőségűt adnak + illegális ! :S"
Január óta a herbal is illegális.
Nem, mert füstölőként árulják még midnig... egyébként ez legalább minőségi ! Alapvetően nekem bejön a cucc, csak egyszerűen tartok attól, hogy jw018 dolgok vannak benne...
Cannabisról legalább tudni, hogy mit okoz stb...
Egyébként kiváncsi lennék, hogy még mi volt azzal aki komoylabban herbalozott! Főelg a negatív dolgokra lennék kíváncsi!
Pánikrohamod? :O Kifejtenéd bővebben?
Egyébként én is pánikba estem nagyon, mert lekapcsoltam a villanyt, és nem voltam képes visszakapcsolni, aztán elkezdtem pánikolni ! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!