Milyen tapasztalatotok van a Herballal kapcsolatban?
úgy látom, ez is elég változó mindenkinél. Nekem az egész tök vicces volt, 2-3 slukkot szívtam. Hirtelen elkezdtem szédülni, kicsit olyan volt,mintha süllyednék, remegett a lábam, aztán folyamatosan változott a kép, mintha valami számítógépes játékban lennék, szóval mindent láttam, a járdát, faleveleket, cigicsikkeket, csak "virtuális" volt. Kb 20 percre rá visszatértem fokozatosan (a kép fele még virtuális volt, a másik fele normális). Nem éreztem magam rosszul, csak pár perc múlva nagyon kiszáradt a szám.
Ezzel szemben haverom jóval többet szívott, pánikrohama volt, azt hitte meg fog halni, nem hallotta mit mondunk neki, nem látott, csak fényeket. Szörnyen volt, sírt, leültettük, vigyáztunk rá, és fél óra múlva teljesen jól volt megint.
nah szóval...herbál vs mary:
herbál:szétröhögöd magd,bármit eszel a világ legfinamabb ételének tünik,érzed minden pocikádat ha zenét halgatsz és meglepően jól mozogsz rá(vagy csak azt hiszed mert be vagy álva,de mind1 mert jó),jó a hangulatod,csoportba a legjobb mikor vagy 5-en toljátok úgy van igazán hangulat,némi haluzás :) ,érdekes dimenziók bebarangolása,CSUPA CSUPA VIDÁMSÁG ÉS JÓKEDV AZ EGÉSZ :D
mary:ellazít mint állat,zenét hallgatni isteni érzés főleg egy kis jazz-t :) enni itt is megéri :) némi elgondolkodás fura de jó dolgokon (ez egyéntől függ) :) most ennyi jut eszembe :) és mint már mondtam CSUPA CSUPA VIDÁMSÁG ÉS JÓKEDV AZ EGÉSZ :D
ha szét akarod röhögni az agyadat akkor javaslom a herbált
de ha viszont lazulni akarsz akkor inkább mary :)
jó cuccozást mindenkinek :D
ja és aki pánikol meg ilyesmik az ne szívjon és kész,ha nem bírja élvezni akk ne csinálja :)
én egyszer szívtam herbált, de életem legrosszabb döntése volt.
csináltam már sokfajta drogot: extasid, cannabis, speed stb, egyikőjüktől se volt soha semmibajom.
a herbál... az valami pokol! alattomos egy kegyetlen hatást válthat ki az emberből, aki kicsit is hajlamos depresszióra! mindenkire máshogy hat, és ha egyszer szívsz, és se bajod, lehet h a következő árútól korházban fogsz kikötni!
elmesélem az élményem, ami ez 'drog' okozott nekem. egy fél cigi, volt egy ismerősöm vett rá, nagyon dícsérte ezt herbált, gondoltam kiprólálom. 8 szívást szívtam abból a szarból 5 perc után, éreztem hogy nehezedik a testem, kiszárad a szám hevesen ver a szívem, szólok a havernak bajvan mondom nem magam jól tőle. azt mondta igyak vizet, ne gondoljak rosszra, holott alapból jókedvem volt mikor szívtam. aztán a herbál átvette az agyamtól az irányítás és magamon már tudtam uralkodni. mintha 2személy lett volna bennem, és agyam magátol kezde bemesélni nekem a sok hülyeségeket! egy burokbam voltam nem tudtam arra gondolni amire akartam! csak az ösztön vezérelt hazáig. közben fizikai fájdalmaim voltam vert a szívem és azt hittem meg fogok halni, fájtak a végtagjaim áram ütést éreztem az szöveteimven, elviselhetetlen fájdalmaim volta tőle és ráadásul az agy károsodás is kínzott skizofréniát idézzet belölem pánikbetegséget, szorongást. öngyinlkos akartam lenni mert az herbál be mesélte az agyamnak hogy bezakkattam végleg, és úgy fogok élni zavarodottan fájdalommal, maga volt a pokol! megakartam ölni magam olyan fájdalmakat kínokaz éltem át hogy nem voltam hajladó tovább tűrni. de mindig azzal biztattam maggam, hogy várjak még 3 percet, háthacsilapodik hanem, akkor megteszem. a szüleim mentőt akartak hívni, ne kífük nem néztem ki olyan rossul ezért vártak vele, de a kínok kínját éltem átt abban az egy órahosszában! és lassan keztem tisztúlni, a fájdalmak alább hagytak, az áram szerűütés is, és így volt remény. végül, kitisztultam. de a mai napignem tudtam feldolgozni. használtam mindent, exer, cannabiszt egyiköjüktől se volta ksizo elmebetek, de ez a szar kishiján a halálma vitt. senkinek nem ajánlom! ne kockásztassatok. helyette vegyetek igazi füver kicsit drágább de biztonságos. a herbál, egy gyilkos vegyszer , akinek jó, az csinálja, felőlem, majdrájön később milyen betegségei lesznek későb tőle. kisincs vizsgálva, miket tartalmaz pontosan... remélem tanultok az esetemből is. csak azt akarom, h ne éljétek át azt amit én. a kábiutószerekre szavazok ! deezt szintetikus szart a pokolba ahonnan jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!