Most akkor éljek, vagy haljak meg? 26/L
Tűzz ki magad elé célokat, MERJ ÁLMODNI! A helyedben arról álmodnék, hogy külföldön belém szeret valaki és elvesz, a gyerekeimnek pedig majd a kalandos élményeimről fogok mesélni, nem pedig arról, hogy alázott szét a családom, mert nem mertem változtatni az életemen. Tudom, hogy könnyű dumálni...
Viszont amíg felkészülsz a lelépésre, írhatnál blogot (szigorúan TITKOSÍTOTTAT - a blogspot.com -ot ajánlom), írjál minden nap, és amikor visszaolvasod, képzeld magad egy külső szemlélő helyébe, vajon mit szólna, mit gondolna rólad? Akarsz tovább ilyen életet? Írj ki oldalra egy Célok listát, pipálgasd őket, és így majd elkezd érlelődni benned a tényleges akarás a változtatásra. Azért zárd le a blogot, nehogy a bátyád megtalálja - nem a publikálás a lényeg, viszont kézzel fogható füzetbe végképp nem írnék a helyedben.Én blogolás közben jöttem rá, hogy bármit megtehetek, és hogy sok dologra rosszul reagálok, sok dolgot szégyellek leírni és bevallani magamnak. Az ,,akarom ezt meg azt" után jött az, hogy ,,de nem lehet, mert blablabla", és közben ráébredtem, hogy b*szdmeg, rajtam múlik minden. Ez az én életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!