Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért NE haljak meg?

Miért NE haljak meg?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 01:19
 1/9 anonim válasza:
Mert... a szex egy jó dolog az életben, és ha meghalsz úgyis ott maradsz a helyeden, mert nem fogod fel hogy vége? Vaagy talán mert, ha meghalsz, akkor elkaphatnak a cunya kis démonocskák, és bevisznek magukkal a vörös lukba, amit nem kíván senki az ellenségének sem... Nos miért is ne, hát sok jó dolog van az életben, ha kirúgnak valahonnan, vissza tudsz menni, ha a szíved törik össze, valaki össze tudja ragasztani... És az élet szép! Kell ennél több ok? :D Élvezd míg megteheted ezt a kib*szott világot! X)
2012. márc. 4. 01:59
 2/9 anonim ***** válasza:

mert lehet még jobb is?? ://

én még azért nem halok meg, mert ha egy olyan gimibe kerülök be, ahol senkit sem ismerek még, max látásról, akkor ott jobb helyen leszek. másképp nem tudom miért NE haljak meg...

ja meg van még két célom: zenész leszek és/vagy pszichológus/pszichiáter. ha ez a kettő vagy közülük egyik megvalósul, lesz értelme az életemnek.

lehet kéne keress valami célt. ülj le... kezdj el zenét hallgatni, rajzolj... közben gondolkozz és keress valamit ami lehet életed célja. :I

2012. márc. 4. 02:52
 3/9 anonim ***** válasza:
mer hacsak nem vagy selejtesen hülye, megérted, hogy sok jobbnál jobb dolog fog még veled történni, és hogy a rossz dolgok elmúlnak. mer azt se tudod, hogy mi fog veled történni ezután, de te inkább az üres életet választod, ez egy tök logikus döntés...na mind1 is
2012. márc. 4. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Maradj eletben es b.sszal ki a vilaggal!Valtoztasd olyanna amilyenben elni szeretnel.De csak ha eleg orult vagy.Kerdesedbol itelve az vagy;)

http://www.youtube.com/watch?v=4oAB83Z1ydE

2012. márc. 4. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:

- mert előtted az élet. ha mondjuk 5éves vagy már, akkor is lehet még 30 jó éved

- mert gondolom rengeteg dolog van amit ki szeretnél próbálni, és még nem tetted meg, nem utaztál vonattal Nepálba, nem búvárkodtál a Nagy Korallzátonynál, nem néztél állatokat kenyai szafarin stb

- mert hülyeség feladni mivan ha holnaptól minden rendbe jön?

- találkozhatsz valakivel, vagy rátalálhatsz valamire, amiért érdemes élni.

- mert nincs visszaút, és előbb utóbb úgyis mind meghalunk, minek ezt előre megtervezni, amikor úgyis ez a vége?

2012. márc. 4. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
* bocsánat 50, nem 5 :D
2012. márc. 4. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:

tudtam, hogy érdemes feltennem ezt a kérdést. :) visszahoztátok a kedvem, szóval köszönöm. amúgy egy csomó mindent csinálok, ami inspirál, ezzel nincs is gond. most is placebo-t hallgatok és verseket olvasok, de néha ez mind nem elég. célom attól még továbbra sincs, amit úgy mindenáron el akarnék érni. talán az a legnagyobb 'baj' -nem tudom mennyire nevezhetem annak, mert szerintem igazam van-, hogy elég reménytelennek látom a jövőt, és az átlagemberekben sem találok semmi pozitívat, pedig ESKÜSZÖM, hogy nagyon próbálkozom. :D

egyébként nem akarok meghalni. csak jobb lenne, ha kicsit úgy alakulnának a dolgok, ahogy én szeretném. például ha valami kis faházban élnék az erdőben, egy szép helyen, akkor iszonyú boldog lennék. egy hónapra berendezkednék kajával, alkohollal, odacuccolnám az összes könyveket, és felderíteném a környéket. arany élet lenne.. dehát mennyi a valószínűsége?

2012. márc. 4. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:

A fahazos dolog szamomra is jo terapia lenne:p

(4es voltam)

2012. márc. 4. 19:04
 9/9 anonim válasza:

Annyi a valószínűsége, hogy miután már melózol elkezdesz összekuporgatni egy adag pénzt, onnan már csak keresel egy megfelelő helyet. ;)

Persze ez nem 2 hét, hanem jónéhány év, de hát ez van. Bár addigra talán már fel sem merül a kérdés, ha mégis akkor pedig megvalósítható. :)

2012. márc. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!