Hogy éljek így?
Figyelt kérdés
Igazából én egy amolyan szerencsétlen csaj vagyok. Elegem van az életembõl! Minden rossz velem történik. A szüleim állandóan csak vitatkoznak, az apám utál (egy házban lakunk ugyan, de már 2 éve egy szót nem válltott velünk, persze kivéve akkor amikor leüvölti valamiért a fejünket.) A suliban nincs oly annyira klikkesedés, de azért a legtöbben érzékelteti velem, hogy nem kiv ánatos személy vagyok. Igen, tudom hogy ebben én is hibás vagyok, mert visszahúzódó vagyok és félénk vagyok. De ezen nen hiszem, hogy könnyedén tudnék változtatni, hiszen általánosban mund a 8 év alatt csúfoltak, gúnyolódtak rajtam. Ja, igen egy ronda disznó is vagyok!!! Dagadt vagyok, pattanásos! Ez a két dolog teljesen tönkreteszi az életemet! A kövérség anntira nem izgat már mert könnyen fogyok, most is èpp fogyózok. De a pattanások kikészítenek. Nagyon rondák, és fájnak! Hiába mondja bárki irány a bõrgyógyász, már ezerszer voltam. A méreg drága krémek nem használtak. Semmi sem. Elkezdtem szedni a gyógyszert is, az sem használ, pedig 4 hónapja szedem már. Teljesen tönkre tett. Totál kiszárírorta a számat, a fejem follyton hasogat. A legrosszabb hogy a hajam is elkezdett tõle hullani! Pedig az volr az egyetlen dolog ami szépnek mondható volt rajtam! Hosszú természetes vörös. És most az is kihullik. Megakarok hallni! A legjobbb barátnõmmel sem tudom megbeszélni a problémáim, mert lecserélt menõbb haverokra! Senkim sincs. Engem már csak a lovak és a lovaglás éltet. Ha nem félnék a fájdalomtól már rég kinyirtam volna magam! Valaki megmondaná hogy bírjam ki hátralévõ életem?2012. márc. 22. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!