Hogy győzzem meg a szüleimet?
Figyelt kérdés
Idén szeptemberben kerültem középiskolába. Egészen októberig elhittem hogy a legjobb osztály.
Ok nélkül kiközösítenek
És a ruhaipar sem megy...
Szeretnék átkerülni másik osztályba ahol haverjaim is vannak. De anyámék hallani se akarnak róla.
Pedig sokat jelentene nekem ha nem piszkálna senki.
Szerintetek mit tegyek?
16/L
2012. dec. 12. 13:47
1/1 anonim válasza:
Nemtudom mennyire mesélted el nekik, hogy miért szeretnél átkerülni másik osztályba. Ha őszintén elmondtad nekik, hogy ilyen problémáid vannak, akkor meg kell, hogy értsék. Az is lehet, hogy nem tudják mit tehetnének, tájékozatlanok benne, hogy mi ennek a módja, milyen intézkedések kellenek stb. Átíratni valakit egy másik osztályba nem olyan egyszerű dolog. Próbálj meg beszélni egy tanárral erről, vagy ha van a suliban valamiféle tanácsadó, akkor azzal, hogy mit lehet/kell tenni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!