Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg szüleimet,...

Hogyan győzzem meg szüleimet, hogy a fehérje turmixtól nem lesz semmi bajom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lassan egy éve eddzek, személyi edzővel (edzővel heti 1x, egyedül heti 2-3x). Az étrendem rendben van, az edzésem is, pár hónapja elkezdtem 100% whey protein prot inni reggel a zabpehely mellé, illetve edzések után. Anyukám minden nap elmondja, hogy bajom lesz tőle meg egészségtelen stb. Megkérdezte több ismerősét, akik szintén eddzenek, ők is mondták hogy nem árt, sőt kell is. De ennek ellenére győzhetetlen...mit tegyek?

2012. nov. 3. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyél helyette csirkemellet, és le van tudva. Ha már személyi edzőre van zsozsó, csirkemellre is lesz.
2012. nov. 3. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
semmit. Majd megunja előbb vagy utóbb.
2012. nov. 3. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is ez lesz, egyik pillanatban támogat, mert látja, hogy nagyon szeretem csinálni ezt az egészet, és hogy egész nap azt várom, hogy lemenjek a terembe :D, másik pillanatban meg: "túlzásba viszed stb.. Azért valahogy próbálom még meggyőzni :) köszi
2012. nov. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!