Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy lehessen lovam?
Egy városba nagy kertes házban élünk.Szüleim azt mondták , 4 év múlva kapok egy lovat.De tudom, hogy nem lesz akkor se.A kutyát is 5 év alatt harcoltuk ki.Saját pénzemből gondoznám és venném meg a lovat...
Minden nap 3-4 szer kivinném az utcára lovagolni.Hogyan győzzem meg szüleimet hogy nem kell 4 évet várni?
Hány éves vagy? (nem b*sz**tásként)
de nemhiszem hogy egy embernek aki városba lakik kéne ló...
akkor is ha csak egy kisváros, egy ló drága, cuccokat , kaját kell neki venni, és kell neki külön istálló...
Megbocsáss de megértem a szüleidet
Mennyi pénzed van? Több százezer? Hogy megvedd és tartsd?
Ne felejtsd el, hogy egy ló nem kutya. Nem elég neki, hogy kiviszed lovagolni az utcára. Meg mi az, hogy az utcára? Ne betonon a kocsik között közlekedj vele. Kell neki legelő, nem kert, hanem egy ló viszonylag nagy helyet igényel.
És iskola mellett, pl télen hogy viszed négyszer lovagolni egy nap?
Gondold még át ezt.
Amúgy tényleg hány éves vagy?
UTCÁN? LOVAGOLNI? Oooooooooooookay...................
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Városban nem lehet lovat tartani van rá törvény.Lovat tartani csak lovardában lehet.
Vagy engedéjel de nehéz megszerezni
Na ezt az engedély kérdést feszegetném...nekem is van lovam lassan 10 éve,de senki kért semmilyen "engedélyt".
Soha nem tudtam megérteni,miért nem tudják felfogni a faitalok,hogy az éremnek 2 oldala van.Te ne csak azért vegyél lovat,hogy Neked jó legyen.Mivel érdekes dolgokat írsz arról hogy a lovat hol lovagolnád,állítom annak a lónak egyáltalán nem lenne jó...tehát már ennél a résznél elnyomva az érem másik oldala.A lónak akkor jó,ha van minimum 1ha legelője és egy ló-társa.A ló társas lény,ménesben élnek.De Te már elintéznéd annyival,hogy beba..nád a kutyát mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!