Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy változtassak ezen?

Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Gyorsétterembe dolgozok,nem vettek fel egyetemre,van egy OKJ-s szakmám,de sajnos nem tudok elhelyezkedni vele.Úgy érzem beleőrülök ebbe a munkába,a kilátástalan jövőbe,tanulni szeretnék,de nem tudok,se nekem,se a szüleimnek nincs pénze egyetemre.Állandóan panaszkodok,hisztizek,nem vettek komolyan,senki nem hallgatott meg.Egyszer fölvágtam az ereimet,nem lett utána bajom,de mély volt a seb össze kellett varrni,csúnya heg maradt utána.Eléggé szégyellem,mert ezek után le se tagadhatom többé a tettem.Mindenki azt mondja nem siránkozni kell,hanem változtatni a jövőn.Tudom,hogy ez az egész önsajnáltatás,sőt,irigység,mert van egy ismerősöm,akinek fogorvos az anyukája,és őbelőle is az lesz,van segítsége,pénze.Nem bírom látni facebook-on,hogy milyen boldog,milyen jól él.Tudom,hogy ez undorító,irigy vagyok,hisztis,és önsajnáltató.De mégis,hogy változtassak a jövőmön?Valaki mondja meg,mit tenne,hiszen mindig azt mondják,hogy mindent lehet,csak akarni kell.Mégis mit tegyek,hogy ne egy gyorsétterembe rohadjak egész életemben?Ki mit tesz,hogy jobb legyen a jövője?
2012. dec. 11. 07:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Meditáció,van aki nem hisze benne de az agykontroll is segít.

Meg ezt a sulit tudom javasolni,bátyám meg anyum is itt tanulnak és még az ára sem vészes:

[link]

2012. dec. 11. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!