Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ő volt a legjobb barátnőm....

ő volt a legjobb barátnőm. Hagyjuk egymást vagy beszéljük meg?

Figyelt kérdés
ketten voltunk legjobb barátnők. nevezzük őket a-nak és b-nak. a nem szereti az egyik filmet, de én b-vel elmentem moziba. viszont megkérdeztük a-t hogy jön-e, azt mondta nem mert utálja. a-nak névnapi bulija volt ahova csak én és b volt hivatalos. mondtuk hogy pont az nap megyünk az egyik ismerősünkkel sétálni (egy szóval se mondtuk hogy nem érünk rá) másnap már azt hallottuk b-vel (mi ketten) hogy a szerint szar alakok vagyunk, mert nem mentünk el. azért nem mentünk el mert felhívtam egy nappal előtte a-t hogy mit kér névnapjára és azt mondta hogy ne menjünk inkább mert b utál egy lányt és nehogy balhé legyen. erre facebookon elkezd nekem írogatni a egyik barátnője hogy kinek gondolom én magam és hogy milyen k_csög bunkó vagyok amiért nem megyek el a legjobb barátnőm bulijára. következő nap beszéltem b-vel aki elmondta hogy az a csaj aki nekem írt facebbokon elmondta neki hogy most már tudja hogy a kavar, de én rákérdeztem a-nal hogymiért hazudozik azért hogy mi legyünk a rosszak és mindent tagad. tanácsok?

2012. dec. 10. 16:13
 1/4 A kérdező kommentje:

*hármn.

én, a és b

2012. dec. 10. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem A megsertodott mert amikor a nevnapi bulijara mikor meginvitalt, ti ugy reagaltatok, hogy nektek dolgotok van. Ezt A nyilvanvaloan ugy ertelmezte, hogy ti jobban preferaljatok valaki massal a setat, mint az o bulijat, szoval akkor inkabb nem is kell, hogy menjetek a bulijara. Valoszinuleg A azert B-t kezdte furni, mert B eleve nem nagy cimbi A-val. Szoval szerintem probald megbeszelni A-val, hogy nem akartatok lemondani a bulit, csak mellekesen tajekoztattad, hogy van ugyan programod, de azert szivesen mesz a nevnapjara. Ez nem kavaras, meg hazudozas, hanem felreertes, ezt is tisztazzatok. Probalj meg pontosan kommunikalni, ha van egy buli ahova elhivnak es van programod egyebkent arra a napra, akkor vagy ne mondd, vagy mondd, es jelezd, hogy azert szivesen megjelensz a bulijan is.
2012. dec. 10. 19:01
 3/4 A kérdező kommentje:
de A-ról tudom hogy kavar mert meg volt mondva neki hogy csak 1 óra lesz és ismeri a fiúkat. másnak meg már úgy adta be hogy egész nap ott leszünk idegen fiúkkal és leszarj*uk a névnapját
2012. dec. 12. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor pedig szembesitsd, hatha tanul belole.
2012. dec. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!