Kezdő androidos vagyok de még nemtaláltam meg magamnak a megfelelő telót tudto valami nem gagyi de nemis a legjobb okostelefont?
SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro:
Ha jól kinéző, de használhatatlan telefont akarsz, akkor remek választás. Android 1.6, 600 MHz processzor, 128 MB memória, 240x320 pixel felbontás… Siralmas. Persze ha csak telefonálni akarsz, meg SMS-t küldeni, akkor jó, de arra egy nem androidos telefon is jó.
SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro 2:
Ez már jobb. Android 2.3, 1 GHz processzor, 512 MB memória. Viszont a 320x480 pixeles felbontást kicsit kevésnek tartom, de ezzel már azért együtt lehet élni.
Alcatel OT-990:
Android 2.2, 600 MHz processzor, 150 MB memória (édeskevés), 320x480 pixel felbontás (ez se sok).
Összehasonlításképpen:
Motorola Defy+
Android 2.3, 1 GHz processzor, 512 MB memória, 480x854 pixel felbontás.
A kérdés, hogy:
- Mit vársz a jövendőbeli telefonodtól, mire akarod használni? (A kinézet fontos, vagy a tudása? Mit csinálnál vele? Játék? Netezés?)
- Mennyi pénzt szánsz rá? (Illetve hol és milyen konstrukcióban szándékozol megvenni, mert ez hatással van ugye az árra is, meg a választható készülékek listájára is.)
A Viber-hez legalább Android 2 kell, tehát SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro kilőve.
Még mindig nem tudom, milyen árkategóriára gondolsz és hol akarod megvenni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!