Okostelefont szeretnék venni eddigi opciok Samsung Galaxy Gio, Mini, ZTE Blade. Melyik lenne a legjobb? Vannak tapasztalataitok velük? A határ kb 40k huf.
Ezeket messziről kerüld.
Helyette Sony Live.. A kategóriájában a legjobb.
Vagy ebben az árkategóriában ajánlott az Lg L3 optimus.
Legalább egy kategóriával magasabb szintű mobil mint ahol van mint minőségben mint tudásban.
Én számtalan ajánlatból ezt választottam és csak ajánlani tudom!Sőt bármelyik mobilteszt oldalt nézed ez van jelenleg az első helyen.
Részletes teszt itt:
Ne vegyél L3-at se mert LG. (LG nem valami jó telefonkészítésben)
Vegyél Sony Ericsson Xperia Mini-t vagy SE Live with Walkman-t.
Ezek közül a ZTE, de na ajánlom azt sem.
Sony Ericsson Live With Walkman
Sony Ericsson Xperia Mini
Huawei Ascend Y200 (U8650)
Samsungot ne vegyél!
Drágábban adják a készülékeiket, más gyártó telefonja, ami ugyanolyan tudású, az jóval olcsóbb.
LG-t ne vegyél.
A teszten még egy "tetszett" felirat se volt, tehát nem tudom honnan veszed, hogy minden teszten a legelső.
És én is a live-ot ajánlom, messze a legjobb a kategóriájában.
Kedves utolsó aki tudásszintben is utolsó lehet!
Onnan veszem8mert én mondtam) hogy a legfrissebb tesztekben a legelső hogy 5 éve mobilkereskedéssel és szervízzel foglalkozok így napi szinten követem az eseményeket.
És bár ez a legutóbbi saját tulajdonba vásárolt mobilom nem az első okostelefonom.Vehetnék bármilyen okostelót de minek ha ez ugyanazt tudja mint más drágább modell?
És ki mondta hogy az Lg nem gyárt jó mobilokat-ugyanis aki ezt mondja roppant butuska.Plafonig van a szervízem Samsung,Nokia készülékkel de Lg nemsűrűn található az utóbbi időkben!
Tapasztalatomra hagyatkozva csak Sony vagy Lg a legajánlottabb aztán Samsung végül Nokia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!