Melyik a legjobb fajta, ami sokáig bírja?
Az érdekelne, hogy melyik az a telefon ami elég sokat tud és sokáig bírja(legalább 2 évig). És persze nem túl drága úgy 25-30 000Ft mehet el, de ez nagyon a felső határa.
A válaszokat előre is köszönöm!
C3-mal egyik nagy baj, hogy a wifije tré. Mindenáron mobilinternetet akar használni, ha kell ha nem, ezzel számlát generál ugye. Ha meg működik akkor is lassú.
Asha 302 még elég új telefon, hogy a tartósságát firtassuk, de a Nokia azért ebben mindig élen járt. Szerintem zárt rendszerű telefonokban még mindig a legjobbakat gyártják.
Emellett a kamerája is jobb egy fokkal.
Összességében szerintem az Asha 302 egy rendberakott C3.
Amúgy tessék itt olvasgathatsz.
Sony Ericssont is dicsérik persze, de az ugye más tészta, ott az új Androidos okostelókat. Live with Walkman például 35-ért nagyon jó vétel, de ezzel ugye már átléptük a keretet.
Ami még így eszembe jutott és elég új darab az a Samsung S5610 Primo, viszonylag jó áron adják, szerintem szép is, viszont alapmobil, ennek megfelelő képességekkel. Pl nincs wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!