Hogyan viseljem el az anyósomat? Szülésem előtt még jó volt a viszonyunk, most meg nem. Ő azt hiszi jó fej, meg a legjobb nagymama. Mindig ugyanazokat a témákat beszéljük meg: hogy vegyen e etetőszéket, meg kell e bébikomp.
Milyen gyakran jártok hozzájuk?
Azt kell, hogy mondjam, hogy eleve másképp kellett volna bevezetni az anyósozást. Amiket leírtál az számomra már szülés előtt is borzalmas lett volna. Semmit nem bírok elviselni amit a 60-as korosztály csinál.
A helyzet javulni fog, ha a gyerek iskolába jár, mert akkor mondhatod, hogy nem értek rá.
Addig csak kifogásokkal lehet lemondani a találkákat.
nem értelek titeket. a leírtak alapján nem tűnik rossz anyósnak. attól hogy unalmas és ugyanazt meséli na meg szeretgeti az unokáját miért lesz rögtön a közellenség??
az én anyósom is unalmas és kicsit fárasztó, na de ki tökéletes? amíg nem rosszindulatú és nem szól bele az életetekbe addig miért olyan nagy gond ez? sztem hetente egyszer ki lehet bírni pár órát.
Heti egyszer pár órát?
Én évente egyszer még a karácsonyt is alig bírom ki.
Nálunk a gyerek megy egyedül az anyóshoz, de tiszta ideg, mire hazaér.
Vannak emberek akik nem illenek össze és kész, ezekkel teljesen felesleges rokoni alapon elszarni az időt.
Ha már hánynia kell az anyóstól az komoly! A végén még fekélye lesz.
Egyetlen megoldás a találkozások ritkítása.
Szedjél B12-őt,a hányás ideggyengeség jele.
Miért baj,ha dajkálja?Az is játék....
Persze,hogy dicsekedni akar vele,én is azt fogom tenni,ha lesz unokám..mert az én unoká(im) lesznek a legszebbek,legügyesebbek,legokosobbak...
Ha nem tetszik,hogy mindig ugyanarról beszél,akkor irányíts te!Kérdezz!Ha végképp nem megy,akkor küld el a férjed,meg a gyerekedet,mond azt,hogy tlegalább nyugodtan kivasalhatsz...
12:53-as
Szóról szóra ugyanezt írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!