Hogyan viseljem el az anyósomat? Szülésem előtt még jó volt a viszonyunk, most meg nem. Ő azt hiszi jó fej, meg a legjobb nagymama. Mindig ugyanazokat a témákat beszéljük meg: hogy vegyen e etetőszéket, meg kell e bébikomp.
nálunk a mamám-anyukám "viszony" ilyen rossz..Mióta csak élek folyton a mamám jobban tudja mi jó nekem mit anyám..mindig ebből van a vita..apám:kiáll az anyja mellé anyám mondja(igaza szokott lenni)de a mamának ő ilyenkor nagyon bunkó és aki kiáll mellé az is..Olyan hülyeségeket csinál,hogy én minden egyes iskola nap,amikor tanulni kell oda kell mennem hozzá tanulni.Mindig azt akarja hogy egy csomót tanuljak..ha nincs másnapra akkor a jövőheti(pl.töri)tz-re tanuljak..Nincs szabad időm..De így nyáron is tanulnom kell mindennap mennem kell hozzá.És van olyan hogy nyáron,megtanultam minden aznapit fél-egy óra alatt akkor azt mondja:nem nem mehetsz haza..tanulj valami mást..De most megfogom próbálni a kompromisszumos megoldást(szeptembertől egy-másfél hónapot otthon tanulok hozom az ötösöket..majd "bebizonyítom"neki és akkor talán otthon tanulhatok mint minden normális)Csak mert elegem van hogy suli időben annyit vagyok otthon,hogy vacsi,fürdés,alvás és szombat kb.este 6.-ig,de akkor is tanulnom kell..és én beleőrülök ha ez lesz 18 éves koromig..
Bocsi hogy hosszú lett,de muszáj volt kiírnom magamból a bánatom..:(
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!