Lopással gyanusítanak alaptalanul. Mi van ha semmi alapja nincs az egésznek?
Figyelt kérdés
Kiírtam facebookomra, hogy eladó egy winchester. A munkahelyem egy multinacionális cég. A vezetőség a kiírásból arra következtetett, hogy én lophattam el, és ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést. (Egyébként az egyik munkatársamnak volt a winchestere, aki a testvérétől kapta, és megkérdezte, hogy nem-e tudom eladni, mert kevés pénze van lakbérre.) Na ilyenkor mit tehetek, illetve mire számíthatok? Mert valljuk be ez felháborító!2012. dec. 6. 21:04
1/6 anonim válasza:
Hát nehéz dolgod lesz! Sok a közös.
2/6 anonim válasza:
"A vezetőség a kiírásból arra következtetett, hogy én lophattam el, és ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést. "
Ennyi ésszel csoda, hogy még piacon vannak.
Bár nem tiszta a történet. Ha loptak, akkor persze , hogy feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen. Amíg ismeretlen a tettes, addig honnan veszed, hogy gyanúsítanak?
3/6 anonim válasza:
Szabadulj meg attól a vacaktól s töröld amit kiírtál.Ha meg csesztetnek,mond hogy valahol nyitva hagytad a profilod s valaki beírt a nevedben.Soha a büdös életben nem tudja senki bebizonyítani hogy te írtad.
4/6 anonim válasza:
egyik munkatársam testvérétől kapta... lehet a munkatársad lopta el és rádhúzatja a vizeslepedőt
erre még nem gondoltál??
5/6 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy van 2 sms-m is, a munkatársamtól. Pl. az egyikbe megkérdeztem, hogy mennyi garancia van a winchesteren. Én ezt nem töröltem ki, gondolom majd jól fog jönni....
2012. dec. 8. 11:51
6/6 A kérdező kommentje:
A másik, hogy a winchester még csak a közelembe se volt, tényleg annyi az én "bajom" hogy kiírtam facebook-ra, tehát még csak nem is láttam a winchestert....
2012. dec. 8. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!