Titeket pontoztak már le alaptalanul?
Figyelt kérdés
A vitás kérdések más.De most csak arra válaszoltam hogy mikor mentem férjhez és hogy megbántam-e.Leírtam hogy 24 évesen és hogy nem bántam meg.Ezt miért kell lepontozni?Vagy már ennyire sok a b...kó itt is?2010. júl. 16. 07:15
1/20 anonim válasza:
Jajj, nagyon sokan lepontoznak.
Nem is értem, sokszor miértkell.
Két példa:
Ha valaki megkérdezi, hogy hogyan kell elmenni x-ből y-ig és a válaszod nem a legjobb, akkor pontozzon le. De ha megkérdezik, hogy mi a lányom neve, akkor ne pontozzon le, csak mert az a név neki nem tetszik...
2/20 anonim válasza:
Én mindig a tőlem telhető legjobb válaszokat írom. Engem is folyamatosan pontoztak le, mert leírtam a véleményem. Nem kell foglalkozni a bunkókkal... ha nem értékeli a válaszod, az az ő baja!
3/20 anonim válasza:
Persze, és igazad van.Voltak olyan kérdések is hogy hol laksz, mikor születtél, stb...hogy ebben mi a nem hasznos.....
4/20 anonim válasza:
Engem is pontoztak már le így. Arra a kérdésre, hogy "Szeretitek-e a gyerekeket?" Azt válaszoltam, hogy igen, nagyon is, és 40%-ra le lettem pontozva.
20L
5/20 anonim válasza:
Gyertek linkeljük be a kérdéseket, ahol igazságtalanul pontoztak le, és pontozzuk fel a másik válaszát, oké? :)
6/20 anonim válasza:
Ugyanabban a kérdésben én voltam a második válaszoló.Engem is lepontoztak.De tudod ez legyen a legnagyobb öröme az életben!Különben engem nem érdekel a pontozás.Soha nem nézem a százalékot ha egy kérdést írok ki és válaszolnak rá,a választ nézem és ha nekem hasznos megfogadom ha nem akkor is illően megköszönöm és ennyi.Ne foglalkozz vele.Vannak még bunkó emberek.
7/20 anonim válasza:
Persze, hogy lepontoztak. Főleg azok, akiket nem érdekelnek mások bajai, hogy segítsen, hanem hogy azon a f.szom toplistásn minnél előbb legyen. Ezt megkéne szüntetni, hogy ne versengésből álljon az egész.
8/20 anonim válasza:
Utolsó: a válaszok százalékértéke nem számít bele a toplistás helybe, így ha valaki lepontoz, attól még te nem leszel hátrébb. Szóval ez az egy nem versengés alapon megy.
9/20 anonim válasza:
Hajjajj! Engem is pontoztak már le az állatok kategóriában. Tanácsot szerettem volna adni és a sok bunkó ahelyett hogy normálisan megírta volna nemtetszését ezzel kapcsolatban, inkább finoman szólva elküldtek engem a jó büdös pi...ba. De azt azért hozzáteszem, hogy ők nem írtak semmi hasznos választ!
10/20 anonim válasza:
Utolsó előtti: Akkor meg miből áll a rangsor, ha nem a válaszaid helyességéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!