Ez rágalmazás, becsületsértés, rossz hírnév keltése vagy tévedek? Ti mit tennétek?
Sajnos most kaptam meg. Így kezdődik: Végzés!
Amiben az áll, hogy tegyek folyó hó 15. ig egy nyilatkozatot, hogy " a tároló helységet ki és kik használják, valamint a benne tárolt nagy mennyiségű anyagok kinek a tulajdonát képezik." De én ezt honnan tudjam, vagy amit tudok is , hogy tudom bizonyítani hogy nem az enyém hanem azé a valakié?
"Figyelmeztetem, hogy a kért nyilatkozat ill. adatszolgáltatás határidőre történő elmulasztása esetén a rendelkezésre álló adatok alapján fogok dönteni" -Ez pedig azt jelenti, hogy ha valami úton módon nem mennék be akkor hitelt érdemlően a fel jentőnek adnak igazat? Aki csak úgy rávágott a hasára, és bemondta az én nevem?
"Döntésem ellen fellebbezésnek helye nincs." Ha igazam van ha nincs tudomásul kell vennem, amit ez a valaki dönt, és el kell fogadnom szó nélkül? Ennyi a jogom és nem több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!