YouMe kérdése:
Miért nem örülnek az emberek (tisztelet a kivételnek) hogy Magyarországra is bejött a Halloween?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi baja az embereknek ezzel az ünneppel. Szerintem egy jó buli is a kicsit idősebbeknek, a kicsiknek pedig jó cukorgyűjtési lehetőség. És egyáltalán nem ütközik a halottak napjával. (jelzem...mert sokan összetévesztik)2012. okt. 29. 19:13
11/15 anonim válasza:
a tökfaragás még hagyján ,de az a bekopogtatok meg cukrot kérek meg ünneplem a halált na ez ami inkább nehezen emészthető számunkra.
12/15 anonim válasza:
Azt csak a kisgyerekek csinálják.
13/15 anonim válasza:
Én örülök, hogy eggyel több ünnepünk lett. Nálunk nem járnak a gyerekek édességért, de én adnék nekik, de persze megértem, ha valakit zavar. Jó lenne, ha csak azokhoz csöngetnének be, akik kiraknak valami töklámpást vagy ilyesmit, jelezve, hogy hozzájuk lehet menni.
14/15 anonim válasza:
sztem meg nem lesz belőle ünnep csak most felkapták de 1-2 év oszt elmúlik(remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!