Halloween bulira muszáj valami félelmetesnek öltözni? Szoktak piroskának, szexi apácának vagy valami állatnak öltözni halloween-kor?
Az inkább a farsang.
A halloween tipikusan a mindenszentek és halottak napja alkalmához köthető "ünnep".
Halloweenkor inkább vagy valami rémisztőnek öltöznek, vagy hallottam már olyat, hogy pl. történelmi személyiségnek vagy énekesnek...
Piroskáról meg állatról nem hallottam... A halloween beöltözéses-bulis része nem a kisgyerekeknek szokott lenni (Amerikában legalábbis), ezért a kisgyerekes jelmezeket hanyagolni szokták szerintem...
piroska: gonoszabb,durvább,szexisebb piroskának szoktak
apáca: ebből is a szexisebb,durvább kicsit elvontabbat halloweenkor....tehát pl fehérre az arcát és a homlokára akár egy keresztet,a szemét durván hangsúlyozva+akár vörös rúzzsal
állat: vérfarkasnak szoktak,vagy valami más ijesztő,gonosz/szétmarcangolt állatkának
igaziból elég sok lehetőség van,csak tudni kell egy kicsit bizarrabbá,ijesztőbbé tenni és máris halloween-ra tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!