Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki tud segíteni? Halloween buli?

Ki tud segíteni? Halloween buli?

Figyelt kérdés

az osztályban lesz holnap egy halloween bulink, és engem (és még 3 barátnőmet)kértek meg a szervezésben!

segítség!!!:

díszletek, ételek, italok! ki tud halloweenra jó cuccokat?

gyors megoldások érdekelnek (lehetőleg olcsók) mert mint mondtam HOLNAPRA KELL!

előre is minden választ köszi! :)

(amúgy a kérdésben a ?-ek helyett !-et akartam írni!!!! :))

2012. okt. 25. 14:46
 1/5 anonim válasza:
2012. okt. 25. 15:24
 2/5 anonim válasza:

[link]

A töltött tojást feldobhatod így:

[link]

2012. okt. 25. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:

előre is elmondom:

12 éves vagyok (6. osztály)

nincs money-m nem akarok költekezni

egyetlen sz@aros délutánom van mindent elkészíteni, mert a korábban említett haverok nem igazán érnek rá, mert 2-nek edzése van 7-ig a másik meg angolon van....szóval egyedül kell elkészítenem mindent! főleg a díszletet!

főzni nem tudok! nem is most szándékozok megtanulni!

mégegyszer mondom: EGY DÉLUTÁN ALATT KELL EGYEDÜL ELKÉSZÍTENEM EGY EGÉSZ OSZTÁLY DÍSZLETÉT!!!!!

SOS!!!! SOS!

am. köszi az előző válaszolóknak! :) nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek! kérek mindenkit, hogy segítsen!nagyon fontos! annyira szeretném, hogy örüljön az osztály! imádom őket!

2012. okt. 25. 16:51
 4/5 anonim válasza:
Ok, na figyelj! Ha van narancssárga papírod, vágj ki belőle halloween tököket! Filc tollal rajzold meg a szemeit és a száját, és vágd ki, majd ragaszd fel egy madzagra. Ha olyan az osztályotok, akkor pl lámpa alá, vagy keresztbe ragasszátok fel. Egyszerű és gyors! De ha ez nem elég, akkor vágj ki denevéreket is, és azokat is ugyan így készítsd el, vagy ragaszd fel a falra, szekrényre. Mécsest is gyújthatsz! Remélem, hogy segítettem! =)
2012. okt. 25. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm szépen! a Halloween buli nagyon jó volt!!!! :)
2012. okt. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!