Fegyencedzésnek szerintetek van értelem?
persze hogy van értelme,egyébként a fegyencedzésel senki nem lesz nagydarab,a fegyencnek nem is ez a célja.
az hogy valaki nem lesz jobb bunyós valamitől az semmit nem jelent.
én pl nem is akarok soha verekedni,pont hogy kerülöm a balhét.
aki fegyencedzést csinál csak valószínű hogy ők sem verekedés miatt erősítik magukat.
a világ nem a verekedés körül forog,ezt csak a tizenévesek hiszeik de szerencsére ők sem mind.
értelme az hogy esztétikusabb lesz a teste és e mellé erősebb is lesz.
az az erő pedig bármikor jól jöhet,és biztos hogy jól is fog jönni.
hogy jól fog jönni az szinte biztos de például aki harcművészetre jár szerintem többsége nem azért megy hogy verekedjen mindenkivel de az is jól jöhet
meg hogy valaki kerüli a balhét az egy dolog de néha ha kerülnéd is az úgy is megtalál
persze hogy jól jöhet a küzdősport is de most ennyi erővel akkor mindenki járjon küzdősportra?
szerintem nem kéne sportokat össze hasonlítani,mindenki csinálja ami neki tetszik.
a lényeg hogy az említett két sportnak van értelme,egyiknek is másiknak is.
végül is igaz
amúgy az interneten valahol van jó online fegyencedzés terv vagy gyakorlatok ? valami jó oldal kéne
ja persze én sem könyv vételre gondoltam,a könyv fent van neten,elolvashatod úgy is még csak le sem kell töltened.
itt azt hiszem elolvashatod az első könyvet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
most itt olvasni kell csak és csinálni ?
ebből meglehet tanulni vagy kell videó is hozzá ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!