Más is "lát" hasonlókat? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy amikor becsukom a szemem, de nem alvás céljáből, hanem csak fókuszálok a szemhéj alatt, (fontos még, hogy sötét legyen, vagy az arcomat a párnába nyomom) akkor mindenféle csillagokat látok. Vagy nem is tudom, minek nevezzem, sok szines fénypont, amik rendezett sorokban (mint a phallanx) haladnak egyik irányból a másikba. Olyan színűek, mint amilyenre épp gondolok. 3D-s mozi hatású kicsit ez az egész, mert a periférikus látásban halad tovább, és ha kicsit odébb fordítom a szemem, az egész "képernyő" odébb csúszik. Nem mindig fénypontokat látok, valamikor ujjlenyomat szerű spirálokat, vagy egyéb alakzatokat, forgószél szerűen mozogva. Sokat szórakoztam azzal, hogy becsukom a szemem, és ezeket nézegetem, de igazából gyerekkoromban jobban érzékeltem ezeket, most már kevésbé. Remélem nem ilyen kommentek jönnek, hogy "Mit szedsz?" vagy hasonlók, mert engem tényleg érdekelne, hogy más is van ezzel így, vagy csak én ;)2011. dec. 17. 08:40
1/2 anonim válasza:
Igen, de legtöbbször égnézéskor jön ez elő, vagy ha tök sötétben vagy. Ezt lehet tanulni.
Ez egyfajta meditáció, a bönpók csinálják, hetekre bemennek totálisan sötétbe,és elő se jönnek. Kizárólag Mesterek segítségével,jól előkészítve lehet oda bejutni. Ez egy komoly kurzus. Én se voltam ilyenen, de a csillagocskákat már látom égnézéskor. Csak az éggel működik a sötéten kívül.
Valószínűleg előző életedben bönpó szerzetes voltál. Én nem hagynám ki az esélyt, hogy többet megtudjak:
Ja és haldokláskor is láthatók a csillagok.
2/2 anonim válasza:
Ez nem mindennapi? Én azt hittem, hogy ez normális, ahogy a szemhéjon átszűrődő fényt érzékeli a szem. Ha a fény felé fordulva lehunyom a szemem, vagy egészen sötétben vagyok, akkor szoktam ilyen... mozgó, színes mandalákat látni. Ez tényleg nem általános?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!