Mostanában többször megfordul a fejemben az öngyilkosság. Többször mint egy átlagos embernél. Mit tegyek?!
Köszi a biztatást srácok.Én amióta az eszemet tudom aszerint az elv szerint élek hogy "Soha nem adom fel" ezt be is tartom és próbálok mindent legyűrni amit az élet szembesít velem,gondolok itt most a csuklómra és a térdemre!Egy nagyon jó fej "barátom" azt mondta hogy ez a dolog,ezek a fájdalmak lehet hogy nem is véletlen jöttek hanem lehet hogy ennek így kellett lenni,lehet hogy túl sok volt a sport túlzásba vittem és lehet hogy mást is kéne csinálnom mondjuk világot látni és új dolgokat kipróbálni,na most ezt is figyelembe kell vennem és miközben nem használom se a keze se a lábam egy idő után észbe kapok és már meg is javul!!:P Már alig várom azt a napot amikor úgymond újra szabad lehetek és használhatom a testem mindarra a dologra amit én már oly régen csináltam. Még egyszer köszi nektek további szép és kellemes napot.
Üdv.:Jani voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!