Miért fordul meg a fejemben többször az öngyilkosság?
vegyél fel msn re elküldöm priviben
29 F Bp
Én is dumálnék néha valakivel.
ma 19:32
Ja
Ez így van!
És hogy össze tud omlani az egész amikor rádöbbensz, hogy a kutyát nem érdekli, és hogy tök magadra vagy maradva a világban.
Szerintem túl sok szabadidőd van. Nem tudom hány éves vagy, de én a helyedben keresnék valami melót, hogy lefoglaljam magam. Persze valami egyszerűt, például mosogatás étteremben, vagy takarítás más házakban, vagy wc-pucolás. Ezt bárki meg tudja csinálni, és amikor erre rájössz munka közben, akkor végre belátod, hogy érsz annyit, mint a többi ember.
A másik, hogy vállalj munkát egy segélyszolgálatban, és találkozz beteg, sérült, fogyatékos, vagy csak halmozottan hátrányos helyzetű emberekkel, és majd meg fogod látni, hogy neked mennyivel jobb az életed.
Olyan szinten szenvedsz a kortünettől, hogy az már pszichológusért ordít, de ha megfogadod a fentebb leírt tanácsaimat, akkor ingyen kigyógyítod magad belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!