Miért fordul meg a fejemben többször az öngyilkosság?
ezeket én is írhattam volna=/ Tudom milyen rossz,egy senkinek érezni magad. Jelen pillanatban én a 0-án vagyok, szóval nem vagyok befordulva, de jó kedvem sincs=/. Amikor "rosszul" vagyok, megpróbálok vmi kreatívat csinálni- fotózom. Próbálj meg te is vmi hasonló, kreatív dolgot( festés,versek,rajz stb) csinálni, s egy időre kizárod a gondolataidat.
Remélem segítettem =) kitartás!
Az öngyilkosok gyáva emberek.Te gyáva ember vagy?
De nézzük más hogy, megszülettél a Földre, ez önmagában szerencse, ráadásul emberként, ráadásul egy viszonylag fejlett országba. Szóval már így így is sokkal jobb dolgod van mint rengeteg más embernek...
Kedves 19:53!:)
Magadra vagy maradva? :) Egyedül érzed magad? :) Magányos vagy? :) Több milliárd ember között?:) Nem foglalkoznak veled? :) Te foglalkozol magaddal?:) És velük? :)
Azt kapod, amit adsz. :)
19:32-es:)
Köszönöm szépen a válaszokat, egyébként 15/F vagyok.
20:19: Mondasz valamit, főleg hogy még kisebbségi komplexusom is van, így még nehezebb nekem.
Ismétlem, köszönöm a sok biztató választ, ez valamilyen erőt is tud adni nekem. :)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-04 13:16
"Azt kapod, amit adsz"
Érdekes, mindig kedves voltam és segítőkész mindenkivel.
B@sztatásokat kapok az emberektől.
És eljött az a pont az életemben, amikor szükségem lett volna a barátokra. Mi történt? Sehol senki!
Amikor én ugrottam nekik segíteni, akkor bezzeg jó voltam!
De, amikor nekem kellett volna a segítség mind eltűntek.
Szarban ismerszik meg az igaz barát! Való igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!