Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hogy ennyire nem bírom...

Lehet hogy ennyire nem bírom a piát vagy más oka van?

Figyelt kérdés
Szóval soha sem voltam még úgy berugva:D multkor ittunk 2dl 40%-os whiskyt és nem az hogy beb*sztam tőle mert emlékszek mindenre csak kicsit szédültem tőle.. de nem is ettem előtte semmit:D ezért nem tudom h máskor merjek-e inni mert emlékezni akarok azért mindenre.. meg tudni magamról:D azért volt mert először ittam?
2009. aug. 8. 03:30
 1/3 anonim válasza:
86%
Üres gyomorra sokkal könnyebben beüt a pia, mintha ettél volna előtte, nincs ami felszívja. Próbáld ki gyengébb piával, a 40%-os elég erős. De létezik olyan is, hogy nem bírod, azt akkor tudod meg, ha már párszor ittál.
2009. aug. 8. 04:34
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
háát lehet hogyha meg nem ettél előtte ne csodálkozz amikor először ittam whyskyt hánytam tőle pedig nem először ittam piát nyugodtan ihatsz ha izlet én azóta rá se tudok nézni de a jägert meg a vodkát meglehetősen kedvelem:D ha legközelebb iszol mindenképp egyél előtte valami kenyeres dolgot mert kevésbé baszolbe
2009. aug. 8. 04:36
 3/3 anonim ***** válasza:
on na neszabad ini ojas soka a fáj
2010. jún. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!