A Real és a Barca szurkolóknak miért kell gyűlölni egymást?
Értemén ősi riválos stb... és ?
Ha a játékosok tudnak barátok maradni a szurkolók miért nem ?
Igazából volt egy legjobb barátom aki Barcás , én Real drukker vagyok ..
Ugye mostanában eléggé barca fölény volt , 3éven keresztül hallgattam hogy barca nyert .. oké , majd jövőre ..
Most tavaly real lett a bajnok , meg 2 hónapja a szuperkupa győztes .. a legjobb barátom megutált azért mert nyert az a csapat akinek drukkolok !
OMG! Kicsit nem vicces , 3évig halgattam hogy olé barca , mostmeg ennyi után nem beszél velem többet..
Minden barca real szurkolói kapcsolat ilyen ?
Vagy csak magyarországon van szánalom ?
Nézd, nekem a baráti köröm kb. 30%-a Barca drukker, és velük is ugyanannyira jól kijövök, mint a Madridistákkal. Persze, most egy-egy rossz meccs után megy a piszkálódás de csak vicc szinten kb.
Ja, és egyikőjük sem divatdrukker, ahogy én sem.
Jolmondta a pankrátor (Cena).
Azért mert az embernek szüksége van ellenségekre, benne van a vérében. Oan mint a PS vs Xbox. Megvédjük a szeretteinket akik jelen esetben focisták. Barátod meg ha felnő nemfog ezen vitázni csak ha ien 12-14éves.
Köszi :D
Az a gond hogy mind2en 20éve felettiek vagyunk , ezért is nem értem minek kell besértődni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!