Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Real és a Barca szurkolóknak...

A Real és a Barca szurkolóknak miért kell gyűlölni egymást?

Figyelt kérdés

Értemén ősi riválos stb... és ?

Ha a játékosok tudnak barátok maradni a szurkolók miért nem ?

Igazából volt egy legjobb barátom aki Barcás , én Real drukker vagyok ..

Ugye mostanában eléggé barca fölény volt , 3éven keresztül hallgattam hogy barca nyert .. oké , majd jövőre ..

Most tavaly real lett a bajnok , meg 2 hónapja a szuperkupa győztes .. a legjobb barátom megutált azért mert nyert az a csapat akinek drukkolok !

OMG! Kicsit nem vicces , 3évig halgattam hogy olé barca , mostmeg ennyi után nem beszél velem többet..

Minden barca real szurkolói kapcsolat ilyen ?

Vagy csak magyarországon van szánalom ?

2012. okt. 17. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátod egy felületes senki sznob...
2012. okt. 17. 13:51
 2/7 robinson1 ***** válasza:
azert gyulolik egymast mert mind a 2 csapat jo es vesenyeznek egymassal na meg a politikai nezetelteresek miatt
2012. okt. 19. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Hool vannak ezek egy Boca Vs. Riverhez képest mondjuk? Sehol
2012. okt. 28. 21:16
 4/7 anonim válasza:

Nézd, nekem a baráti köröm kb. 30%-a Barca drukker, és velük is ugyanannyira jól kijövök, mint a Madridistákkal. Persze, most egy-egy rossz meccs után megy a piszkálódás de csak vicc szinten kb.

Ja, és egyikőjük sem divatdrukker, ahogy én sem.

2012. nov. 8. 20:23
 5/7 John Cena2000 válasza:
A történet a spanyol polgárhábórúban kezdődőtt. A Reál volt a fasiszta Blancok míg a Barca, a katalán ellenálokat képviselte, azóta folyik ez a rívalízálás
2012. nov. 9. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Jolmondta a pankrátor (Cena).

Azért mert az embernek szüksége van ellenségekre, benne van a vérében. Oan mint a PS vs Xbox. Megvédjük a szeretteinket akik jelen esetben focisták. Barátod meg ha felnő nemfog ezen vitázni csak ha ien 12-14éves.

2012. dec. 27. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Az a gond hogy mind2en 20éve felettiek vagyunk , ezért is nem értem minek kell besértődni.. :D

2012. dec. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!