Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány, akivel majdnem szerettük egymást, szinte ok nélkül elkezd gyűlölni?
Nagyon sok hibát követtem el, amivel kicsit lejárattam magam, de nem adtam rá okot, hogy ezt tegye velem.. Facebookon az utolsó dolog ami érdekelte, hogy tényleg azt hittem-e, hogy megdughatom, mióta megválaszoltam, hogy nem és sajnálom, le se szar.
Még régen alapítottam egy csoportot ami az egész évfolyamot lefedte volna, de nem tudtam eléggé elterjeszteni, ezért csak 15 ember lépett be. Ez a lány az elsők között volt aki bekéreczkedett. Most kiírta egy rosszakaró srác, hogy "mi értelme van ennek a csoportnak" páran megvédték, hogy bulicsoportnak jó lenne, de a lány akiről beszélek az elsők között lépett ki belőle. Ez is valahogy nagyon elszomorított.
Szóba sem áll velem, még be is szólogatott. Múltkor például kitettem egy beszélgetést egy másik csoportba, és a lány az elsők között volt aki beszólt, hogy "majd akit érdekel azzal megbeszéled"...
Nem értem miért bánt, így is eléggé fáj, hogy visszautasította a szeretetemet és elveszítettem egy pozitív, nyitott lány kapcsolatotát és most egy morcos álarc képében mászkál előttem, de minek kell rákontráznia?
Mit tehetek? Mi játszódhat le a fejében?
Akkor elmonok most neked valamit:
Nők: Azt hiszed megdughatsz?
Te: Igen.
Hát menj a p.csába hogy te is azt akarod. Szállj le rólam. Minek nézel, K.rvának?
Nők: Azt hiszed megdughatsz?
Te: Nem, eszembe se volt.
Te ennyire csúnyának tartasz, vagy nem tartasz nőnek. Nem vagyok vonzó? Akkor hagyjál békén.
Ejj, sose fogom őket megérteni
14:00
Komolyan sajnállak, ha téged ilyen hülye p*csákkal sodort össze az élet hogy ez a tapasztalatod, és általánosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!