Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám legyőzni a pirulást?
sztem sehogy. de lehet h a srác nem jön rá h most ezért pirosabb az arcocskád. lehet pl. attól is h hideg van kint v ilyesmi. nekem legalábbis nem biztos h leesne h azért pirul el.
sztem am nagyon cuki ha egy lány elpirul.
De édesek vagytok :)))
Az a baj, hogy ezzel a fiúval már egyszer majdnem összejöttünk, de aztán eléggé nem szépen viselkedett velem, és én "szakítottam" vele (vagyis mondtam neki, hogy már nem akarok tőle semmit, de csak azért, hogy ne hülyítsen tovább, mert nem akartam csak egy trófea lenni neki). Azért gáz, ha megtudja, hogy szeretem, mert akkor megint csak hülyíteni fog, de tudom, hogy nem szeretne belém. :(
ÉS most miben más? Honnan veszed hogy most nem trófeaként kellesz neki? Amúgy pirulással ne csinálj semmit, nekem is és a legtöbb fiúnak bejön ha a lány elpirul. Olyan aranyossá teszi.
21/F
első voltam. egyszer előttem is elpirulhatnál, megnézném :D
a végén még pirulás fétisem lesz, ahogy én is írom meg mások is h ez milyen aranyos egy lánytól...
fiú vagyok de én is az a pirulós fajta vagyok,(egyszer kigyulladok :P)engem zavart ez de már rájöttem h minek mikor úgyse tudok ellene semmit tenni
17/F
5-ös :D
Nem attól tartok, hogy nem tetszik neki, hanem hogy nem tudok úgy csinálni, mintha semleges lenne ő a számomra. Pont azért szeretném ezt, hogy ne lehessek megint trófea, hogy azt lássa, nem érdekel. Mert ez így biztosan hízeleg neki, hogy no lám, kiadta az utam, de mégis mindig odavan értem.
8-as, köszi, sokat segítettél, tényleg :)
még van bőven meghódítani való rajtam :D
a titokzatosság, na az nem könnyű, én nagyon őszinte kitárulkozó vagyok érzelmileg, nem tudok "trükközni" a pasikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!