Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell gyűlölni azt aki...

Miért kell gyűlölni azt aki magának árt?

Figyelt kérdés

Most is látok egy (nem túl) kedves hozzászólót ( http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker.. 4. válaszoló, csak hogy értsétek mire gondolok.

És b.sszus, ilyeneket írni, csak azért mert valaki BETEG, és olyat tesz ami neki nem tetszik?? És nem csak ez, sokan vannak akik ugyanezt gondolják! De mi a f.szom bajotok van?? Miért nem veszik észre magukat? Egyáltalán mi közük ezekhez az emberekhez, vagy mi taszító van ebben?

És akkor mi van, ha nem 'normális'? Szerintem az se normális ha valaki ilyeneket gondol. Sajnos vannak olyan emberek akikkel sok olyan dolog történt ami kiválthatja pl. az érvagdosást vagy akármit.. komolyan én már attól is rosszabbul érzem magam, ha egy ilyet látok, mert én is vagdostam már a karom, igen, és egy ilyen csak mégjobban ráébreszt arra, hogy az emberek nem fognak segíteni, sőt, az ellenkezője. ha valaki elesik, azt is kiröhögik a legtöbben, ahelyett, hogy a kezüket nyújtanák.. és akkor még csodálkoznak hogy ilyeneket csinálunk?!

Elnézést kérek amiért ilyen hosszú lett és kicsit összevissza fogalmaztam, csak kicsit elkeserített ez a dolog. A kérdés áll, mi a fenéért nem hagytok békén minket? Ha már segítséget nem is remélhetünk, legalább szálljatok le rólunk!

2012. jan. 19. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ja, igazad van.

Sajnos most ez a trendi, mindent és mindenkit elítélni, mocskolni, önzőnek lenni, és még sorolhatnám.

Ide jönnek trollkodni, mert unatkoznak és játsszák az eszüket. Szánalmas!

2012. jan. 19. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen.. szerintem inkább az ilyet kéne fejbevágni egy baltával, vagy én már nem is tudom miket írt.
2012. jan. 19. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Szard mar le oket. Zart gondolkodasuak.

Miert vagdostad magad?

En is bantottam magam egy idoben, de tapasztalatom szerint ezeket a lelki problemakat magadnak kell megoldanod.

Kaphatsz lelkesito, batorito szavakat, de csak te tudsz rajta valtoztatni

2012. jan. 19. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha ilyen könnyű lenne, nem lennének pszichológusok. Egyébként nem kapok lelkesítő szavakat, nem szeret engem senki. Ez az egyik ok, de még sorolhatnám.
2012. jan. 20. 06:50
 5/5 anonim ***** válasza:

En pszihologus nelkul kijottem belole.

Ha akarod irhatsz privatot vagy itt.

Hatha tudok segiteni

2012. jan. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!