Ájulás közbeni élmény. Mi a véleményetek eről vagy történt ijen veletek?
Figyelt kérdés
Ha nektek is van ijen történetetek akkor írjatok le
Egyszer elájultam de miközben elájultam próbáltam volna felállni de egyszerűen nem ment és utána ijen filmszerű képek jelentek meg elöttem és mint a régi filmek mentek lefele utána ara ébredtem hogy egy kézbe vagyok és visznek lefele a padra de utána ojan bóka voltam mintha fel se fogtam volna mi történt de nem éreztem hogy elájultam volna véleményekre történetekre vagyok kíváncsi
#ájulás #Ájulás közbeni élmény
2012. okt. 15. 18:23
1/5 anonim válasza:
Fura, de én még soha életemben nem ájultam el. El sem tudom képzelni milyen érzés lehet, pedig sokszor elgondolkodtam már rajta :)
24/L
2/5 anonim válasza:
még régen 7. koromba matek dolgozatokat osztották ki én meg elájultam.Először minden féle üvöltözéseket hallottam fekete fehér képeket hogy a szüleim kiabálnak velem utána kezdett minden sötétedni utána már csak arra emlékszek hogy a kórházban fekszek az ágyban és a legjobb barátnőm Reni (aki még most is az ) átnyújtotta az 5ös dolgozatot :)
3/5 anonim válasza:
Egyszer fülgyulladásom volt, épp fájdalomcsillapítót akartam bevenni a konyhában, de ahogy kivettem a bögrét a szekrényből, megszédültem. A gyógyszer már a számban volt. Úgy éreztem, nincs erőm megtartani saját magam. Belekapaszkodtam a szekrénybe, de azt is ide-oda csapkodtam. A bögrét megpróbáltam letenni a pultra, hogy legalább ne törjem el, de túlságosan a szélére raktam, így leesett - bár ezt csak utólag tudtam meg, amúgy nem hallottam, amikor eltört. Ekkor már nem nagyon láttam semmit, csak homályos, elmosódott dolgokat. Aztán minden fekete lett. Igazából olyan volt, mintha aludnék, és nem akarnék felkelni. Anyám sikoltozva hívta apámat, hogy vigyen be a szobába. Csak tompán hallottam a hangját. Apám kijött, megfogott a hónom alatt, és elkezdett vonszolni a szobába... szólni akartam neki, hogy nem akarok menni sehova, hogy hagyjon aludni, de nem jött ki hang a számon. Éreztem, ahogy a gyógyszer olvad a számban, keserű volt. Kiköptem. Talpra akartam állni, de nem ment. Amikor ki tudtam nyitni a szemem, már a szobában voltam, az ágyon. Nagyon gyenge voltam. Még a kezemet is nehezen mozdítottam meg, egy szó kimondásához több levegőt is kellett vennem. Csak halkan és erőtlenül tudtam beszélni. Igazából elég ijesztő volt, mintha majdnem meghaltam volna... bár ez talán túl egyszerű és kellemes halál lenne. Nem éreztem semmit. Azt se, hogy a konyhakőre estem. Nem éreztem, ahogy koppant a fejem. Semmit. Mintha nem is léteztem volna...
4/5 anonim válasza:
Én egyszer a fürdőszobában ájultam el.Párás meleg volt bent,kevés volt az oxigén ,mert be volt csukva az ablak.Meg amúgy is elég rosszul éreztem magam.Kiszálltam a kádból.Éreztem,hogy kezdek rosszul lenni,ezért kinyitottam az ablakot,hogy jöjjön be egy kis friss levegő.A tükör előtt álltam,és vártam,hogy kicsit jobban legyek.Utána arra eszméltem fel,hogy a mosdó alatt fekszek a padlón.Először azt se értettem,hogy kerültem oda,de mikor megtapogattam az államat,akkor jöttem rá,hogy mi történt,és hogy történt. Mikor elvesztettem az eszméletemet beütöttem az államat a mosdókagyló szélébe.Az a fura,hogy akkor nem is éreztem semmit,csak utána,mikor magamhoz tértem.
5/5 A kérdező kommentje:
elégé érdekes amikor én ájultam el nem is vetem észre hogy bevertem a fejem semmit nem éreztem de nagyon fura volt
2012. okt. 16. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!