Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást kéne írnom a...

Fogalmazást kéne írnom a "nyári élmény" témában és nem történt velem SEMMI a nyáron nem tudom, mit írjak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ird le, hogy mit csináltál: ha a gép elöttt ültél,akkor azt. Nem különlegeset várnak töled, hanem egy fogalmazást.
2009. szept. 12. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem fontos az igazat írni. Nem fogják számonkérni rajtad.

Persze azért ne ragadtasd el magad. Holdutazásról ne írj!

2009. szept. 12. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Mikor én kérek Nyári élményem c. fogalmazást, örülök neki, ha van fantáziája az illetőnek. Tavaly az egyik gyerek épített egy időgépet és visszament a múltba. A lényeg nem azon van, hogy írj valamit. Nyugodtan kitalálhatsz bármit, csak a stílusra, külalakra, tartalomra és helyesírásra figyelj oda. Ha zavar, hogy kitalált a történet, akkor odaírhatod, hogy tudja a tanár: "A történet kitalált eseményt dolgoz fel."
2009. szept. 13. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Valamit biztos csináltál a nyáron! Mond el hogy számítógépeztél, találkoztál a barátaiddal, meglátogattad a rokonaidat, nagyszüleidet, unokatestvéredet, miket néztél tv-ben, sokat beszélgettél a szüleiddel, későn feküdtél le aludni, és nem kellett időben kelned, stb stb. Ilyenekből is lehet nagyszerű, kerek fogalmazást írni! Hajrá! :)
2009. szept. 13. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi sikerült megírnom ^^
2009. szept. 15. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hazudj! Én is mindig ezt tettem. kötelezőt olvastam, a kutyámmal/tesómmal játszottam, a nagymamámnál voltam stb. Légy kreatív!

Vagy van kedvenc sorozatod? Írd le azt E/1 személyben!

2009. szept. 19. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
szia nekem is ez a gondon. Ugyanezt kell írnom, csak nekem lehet azt is hogy mi nem történt. Holnapra kell és még mindig nincs kész. velem se történt semmi, én is hazudni szoktam ilyenkor.
2009. szept. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!