Miben rejlik az Élet titka?
Szia!
Az Elet itka Te magad vagy-szerintem!A fogantatastol egeszen a halalig!Azert vagyunk itt hogy fejlodjunk,mindenkinek van egy eletfeladata,ami egy magasabb szellemi szintre emeli,nem konnyu ralelni,de megismerve egyre jobban Onmagad segit ebben!Az univerzum titka pedig hogy megadja nekunk mindazt amire szuksegunk van.Szeretetet sajat magunktol,biztonsagot,anyagi javakat,csak tudni kell kerni es hinni!Es torolni a panaszkodast,negativ gondolatokat!Az elet titka hogy csodalatos,es nekunk kell azza tenni,nem masoktol varni hogy azza tegyek szamunkra.Ez az en velemenyem es megprobalok igy elni,sokat segit,ha mashogy fogjuk fel a dolgokat.Nem vagyok sem fanatikus,sem orult.En igy gondolkozom.
Szep napot!
Rhonda Byrne: A titok a konyv cime....
En eppen most olvasom, igaz eredeti nyelven ....
Eppen az elso reszt olvastam el es igen, pontosan errol van szo. En is keresem magam...az elet ertelme mi magunk vagyunk. Mindenki kapja az eletet es csak rajta mulik, hogyan eli azt.
Nekem is tanulnom kell, nem stresszelni - amirol nagyon nehez leszokni de lehetseges! - nem azzal foglalkozni, hogy mit nem szeretnek csakis azzal, hogy mi az amit szeretnek es kerni kell. A gondolatok es az univerzum...hihetetlen, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!