Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ennek a videónak a titka?

Mi ennek a videónak a titka?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=SFV6h6MXQkI

Ha a link nem lenne jó, akkor ezt írjátok be a youtube-ba:

what does THIS dancer say about YOU?

Ez az a balettáncos, ami forog maga körül. Többször is megnéztem, és egyszer erre, másszor amarra forgott.

Pedig a videó ugye nem változik. Lehet hogy a csaj elmondja közben, de én sajnos nem tudok ennyire angolul.

És nektek is mindig másfele forog? :D

2010. dec. 29. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez azt mutatja,hogy éppen melyik agyféltekédet használod,melyik az éppen akkori úr.Te felváltva használod mindkettőt,nekem is ilyen.Ezért látod úgy,hogy változik a mozgása.
2010. dec. 29. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:

3-szor néztem meg a videót de mindig ugyanarra forgott.

Neked neeem?? Miért?? Vagy én néztem rosszul.

Vagy féélre értelmeztem a kérdést ?

2010. dec. 29. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Jajj de naívak vagytok komolyan... Nem tünik fel, hogy a videó eleve úgy van megcsinálva, hogy ahol magyarázza az ellentétest mozgást ott a táncos is ellentétesen mozog?

A videó ilyen és semmi köze az agyhoz.

2010. dec. 29. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
megnéztem vagy 50-szer, nekem mindig ugyanarra forog
2010. dec. 29. 20:54
 5/12 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a hangot,ha úgy érzed,hogy befolyásol.Mindenki másképp látja,mert mindenki másképp van bekötve
2010. dec. 29. 21:08
 6/12 d3iln3fl3 válasza:
hát én nemértem, akarhanyszor nezem meg, hangal hangnélkül, mindig az oramutato járásával megegyezö iranyban "forog" .. mást is megkerdeztem , és nekik is , ez ilyen beugratos fassag akar lenni sztem...
2010. dec. 29. 21:33
 7/12 anonim válasza:
Arra mozog amerre kell nem vettem észre hogy megváltozik 1általán nah erről meg ennnyit!
2010. dec. 29. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Oké akkor most én tévedtem és tényleg befolyással van az agyunkra?

Ezt nagyon kétlem... Leginkább azért, mert nem szoktam tévedni :D

2010. dec. 29. 21:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jöhetnek még!

Nekem tényleg váltogatja a forgásirányt, de biztos nem a videó miatt, mert most néztem meg kétszer is, és én úgy láttam, hogy 2féleképpen kezdte!

Elég furcsa:D

2010. dec. 30. 10:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam, mert végülis a véleményét mondta, de DeadGirl: Biztos hogy nem akkor vált, amikor a csaj elkezdi magyarázni a másik forgásirányt, mert nekem szabály nélkül váltogatta az irányt o.O

Na mindegy, tapasztalatok jöhetnek még, kinek merre forog? :D

2010. dec. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!