Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy leszálljan...

Mit csináljak, hogy leszálljanak rólam?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim csúfolnak a nevem miatt.7-es vagyok és elég szánalmasnak és gyerekesnek tartom és tudom, hogy nem kell rájuk figyelni, de nagyon idegesít. Egy egoista csaj valamiért haragudni kezdett rám. nem tudom miért.. mert uj vagyok talán (most mentem át abba a suliba) és elkezdett szekálni a nevem miatt.. nem bírom már, hogy mindennap ezt kell hallgatnom. mit csináljak? 13/l

2012. okt. 11. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikor csúfolnak nevesd ki őket! Ha ez nem válik be találj ki nekik te is neveket és akkor lehet abba hagyják!A lány meg valószínűleg féltékeny rád mert úgy érzi több figyelmet kapsz,mint ő és azért ilyen veled!
2012. okt. 11. 22:40
 2/10 anonim válasza:

Nekem is rettentő szar nevem van amikor engem csúfoltan akkor én mindig azt csináltam hogy a fő szemét (aki mindíg piszkál)keress benne valamit nevét,testsúlyát,jegyeit stb.

És te is piszkáld őt

2012. okt. 12. 14:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) remélem leszáll végre rólam..
2012. okt. 12. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazat szólva két dolgot tehetsz. Vagy hagyod elmenni a füled mellett, ami elképzelhető, hogy azt eredményezi, hogy úgymond gyávának tartanak, vagy szembeszállsz velük és kiharcolsz magadnak valamilyen elismerést. Azt állítod, hogy elég gyerekesek. Ha nem veszed magadra a sértéseiket, hanem érett hölgyként viselkedsz, szerintem egy idő múlva feladják és utána elkezdenek tisztelni. Amúgy is csak két évet kell kihúznod, utána folytathatod a tanulmányaidat középiskolában. Új tanárok, új osztálytársak, lehet ismerkedni.
2012. okt. 12. 23:45
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó:) szerintem hagyom a fülem mellett elmenni inkább.. amugy még 6 évet kell kibírnom velük (mert most gimibe járok:)
2012. okt. 13. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Akkor csak várj nyugodtan. Idővel ők is érettebbek lesznek.
2012. okt. 13. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne lássák rajtad,hogy akárhogyan is hatással vannak rád mert abból csak erőt merítenek.
2012. okt. 14. 04:47
 8/10 scoobyhun ***** válasza:
Mi a neved?
2012. okt. 22. 17:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Petronella (keresztenevem)
2012. okt. 23. 15:43
 10/10 scoobyhun ***** válasza:
Szerintem semmi vicces nincs a nevedben, így neveztek el és kész.Nincs is anál undorítóbb dolog amikor valakit a neve miatt csúfolnak.
2012. dec. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!