2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, le van zárva a zacskó :D vmi drogra gondoltam először mert egy piás hűtőszekrényben van, meg a haverja is mondta h szed vmilyen szereket :DD ez ilyen kék zselés cucc
2012. szept. 15. 12:02
3/8 anonim válasza:
Valami komoly anyag lehet, mert ilyet még nem láttam:)
Kóstold meg, kicsit lazábban teljen a szombatod:D
5/8 A kérdező kommentje:
xDDD
Nem tudom elképzelni, mi lehet ez :D
2012. szept. 15. 12:47
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet h semmi rossz :D
2012. szept. 15. 12:48
7/8 anonim válasza:
Az tudod hogy mi, LSD zselé! "Az LSD-t általában bélyeg formájában hozzák forgalomba, azonban zselés állagban is beszerezhetoek. A bélyeget lenyalják, szájpadlásra tapasztják, a zselét pedig nyálkahártyán keresztül juttatják a szervezetbe, szembe kenik és fogínybe dörzsölik. A felsorolt kábítószerek átlagos hatóideje 6-8 óra."
8/8 anonim válasza:
ki kell hogy ábrándítsalak, mert az amit találtál nem drog. egy olyan anyag, ami nem fagy meg, le lehet hűteni fagyasztóban és fel lehet melegíteni mikróban. hidegen gyulladáscsökkentésre meg duzzanatokra használják, melegen meg egyszerűen csak arra, hogy felmelegítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!