Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg elmebeteg vagyok? A...

Tényleg elmebeteg vagyok? A lakótársam szerint az.

Figyelt kérdés

Nagyon idegesítő hogy ezt gondolja rólam. A történet a következő. Pár hónapja költözött ide, mert az előző albérletéből kitették az élet vitele miatt. Eleinte tökre örültünk, hogy mennyi a közös. Pár héttel később felfigyeltem arra,hogy a beszélgetéseken mindig én beszélek én vagyok az aki többet elárul magáról és ő pedig.Mindig lerázta kérdésemet ha megkérdeztem : "Hogy vagy?Mi újság?" De ez még nem is gond, mert változtattam a dolgon és én is kevesebbet beszélek vele.

Később jött egy igen kellemetlen probléma, hogy mikor párjával együtt volt, akkor olyan hangos volt a sexbe, hogy pár hét múlva az alsó szomszéd szólt NEKEM, hogy szóljak neki, hogy csináljon valamit, mert nem kíváncsiak rá. Bevallom engem is zavart, főleg miután nekem is van párkapcsolatom. Hát beszéltem vele és megoldásként mindig mikor fent volt a párja 1,5 óráig állandó zenére voltunk ítélve :)

Befizetett csekkel a probléma az volt, hogy vezettem. Nekem ez nagyon fontos, hogy szépen mappába legyen rendezve és ne össze-vissza, hiszen én éreztem magam felelősnek ezért, mert mindig én csináltam. Ő pedig beszólt, hogy dobjam a hűtő tetejére, vagy tegyem tartsuk a konyhába, hogy bele tudjon nézni. Na én egy ici-picit felcsattantam, hogy egy ilyen fontos dokumentumot nem szabad a hűtő tetején vagy a konyhába tartani, ahol zsíros lehet. Ha szól, hogy kell akkor én nagyon szívesen oda adom, de ilyet ne találjon ki. Na erre besértődött.

A mostani helyzet pedig az, hogy kiderült, hogy tényleg szó szerint kicsapták az előző lakásából, mert annyi férfit vitt fel. Ráadásul most meg ráállt egy magánnyomozó is aki állandóan engem zaklat és mondogatja, hogy tudok-e arról, hogy házas pasija van a csajnak, hogy miért csapták ki a másik albiból. Tegnap pedig az történt, hogy azt hitte nem vagyok itthon és valakivel telefonon beszélt és olyanokat mondott, hogy ez az elmebeteg nincs itthon, meg hogy kitalál kamu sztorit a költözést illetően, meg hogy nem igaz ez a magánnyomozó. Nagyon bánt hogy ilyeneket hallottam.

Soha se beszéltem csúnyán vele, mindig közeledtem, hogy jól kijöjjünk. Egyszer csattantam fel de azt meséltem. Nekem is vannak hibáim, meg olyan dolgaim amit el kell viselni. Imádom hangosan hallgatni a zenét, de még egyszer se szóltak érte.Nekem is jár fel a párom és vele vagyok mindig elfoglalva és nem a lakótársammal. Nem értem és nagyon bánt.

2009. ápr. 21. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elmebeteg.
2009. ápr. 21. 11:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én is tudom, hogy nem. De miért ilyen? Én nem bántottam.
2009. ápr. 21. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy elmebeteg, de a lakódársad az léehet! PSZICHÉS
2009. ápr. 21. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy elmebeteg, a lakótársad viszont valószínűleg az - nem átvitt értelemben, szó szerint beteg.
2009. ápr. 21. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy az :)

de a lakótársad egy hibbant segg. nem is értem, miért nem kérted meg h húzzon el....

2009. ápr. 21. 11:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Hamarosan költözik.
2009. ápr. 21. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne tipródj rajta, nem te vagy a hibás. Nem vagyunk egyformák, ilyen ember is van.
2009. ápr. 21. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor probléma megoldva!
2009. ápr. 21. 12:11
 9/13 anonim válasza:
100%
Nos a lakótársad egy hülye ribi. Ennyi. Nem kell bánkódni miatta, örülni kell neki, hogy elhúz a lakásból. Mindenesetre a holmidat zárd el előle, nehogy vele együtt költözzön.
2009. ápr. 21. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez még 4 emberre is sok volna, amit te 1 emberről meséltél... Hát, hiába, az nem jelent semmit, ha valaki "jófej", meg ki tudja fizetni a bérleti díjat...

Gondolom, a következő lakót alaposan kiválogatod. :)

2009. ápr. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!