Ti nem féltek az öregedéstől?
Figyelt kérdés
Én annyira félek,hogy még most fiatalon akarok meghalni,mi már nyugdíjat se kapunk úgyse,teljesen kilátástalan a jövő.Várom nagyon a telet,tervembe van,hogy veszek egy üveg pálinkát vagy vodkát,szépen megiszom és kifekszek a hóra.Ez nem önsajnáltatás,meg nem lebeszélő szövegeket várok,hanem arra vagyok kíváncsi,hogy kibe mi tartja a lelket,mit tervez a jövőre?Főleg,aki munkanélküli,mi teszi még mindig erőssé,vagy mi ad még reményt egyáltalán,az itt élő embereknek?Én nem vagyok munkanélküli,mondhatni most még jó életem van,de tartok tőle,hogy ez nem tart sokáig...2012. szept. 12. 12:56
11/11 anonim válasza:
Én is 23/L vagyok és most döbbentem rá, hogy legbelül rettegek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!