Ti nem féltek az öregedéstől?

Abszolút megértem a kérdezőt, és hidd el, sokan vannak így, csak nem merik megölni magukat már 50-80 évesen. Illetve visszatartja őket a család.
Láttál már öreg ember annak örülni, hogy hullanak a fogai, aszik a bőre, stb? Ugye, hogy nem. A nők még jobban félnek, mert sokan elveszítik az egyetlen dolgot, amivel valaha is feltűnést tudtak kelteni: ez a szépségük.
Természetesen van annyi méltóság bennem, hogy nem fogom megvárni, hogy lássam magam szétesni, ágybavizeljek, gyógyszerrel tudjak csak élni, stb. Úgy kalkulálok, hogy 50 éves koromig remekül tudom magam tartani, és úgyis megengedhetek magamnak mindenféle kezelést és megoldást ennek érdekében.

Ez egy normális emberi tulajdonság. Mindenki fél, tart tőle. De ez is felfogás kérdése.
Ha sötéten látod a dolgokat az sem jó. Az ismeretlentől is tart az ember, de kitudja még mi lesz.
"Ne aggodalmaskodjatok a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."
Az ember míg él remél.
Kérdező hány éves vagy?
http://www.youtube.com/watch?v=bBhNwzDV25I
Lehet ilyen is..

Na ez nem igaz...egy igényes, ápolt férfi ugyanúgy odafigyel mindenére, mint egy nő, és szerintem egyetértesz te is ebben.
Az más kérdés, hogy az apró ráncok egy férfi arcán nem jelentenek katasztrófát. :)

Biztos szép lennél smink nélkül is, én anno ennyi idősen ritkán sminkeltem, meg most is néha, s még mindig rácsodálkoznak, h mennyi idős is vaok, persze gének..ect..azt mondják simán 10évet letagadhatok.
A másik, h láttam olyan idős embert, aki naon fitt volt, korához képest, nőben és férfiban egyaránt.
A doki mondta is neki, h némely fiatal példát vehetne róla, maratont is futotta, naon sok fiatal inkább ráül a robogóra s úgy megy a boltig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!