Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? (LASSAN MÁR AZ...

MIT TEGYEK? (LASSAN MÁR AZ ÖNGYILKOSSÁG HATÁRÁN VAGYOK) 18/F

Figyelt kérdés
Alényeg:egyik bulin sokat ittunk a haverokkal,én..már eléggé bepiálva félrevonultam egy sráccal...és..fogalmam sincs hogy gondolhattam de lefeküdtem vele...sajnos az emlékek elég élénken élnek bennem..azóta legszívesebben megölném magam.
2012. szept. 9. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Ez van nem nagy szám
2012. szept. 9. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg homoszexuális vagy
2012. szept. 9. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:

1.Ne igyál többet, soha, buliban se !!

2.Ne fantáziálj, ne foglalkozz az emlékeiddel, ha előjön, hesegesd el, helyettesítsd mással. Akaraterő !

3.Ima és böjt.

2012. szept. 9. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezen már nem változtathatsz. Valószinűleg biszexuális lehetsz ( már csak az esetet és a meglepődésed veszem alapul). Tedd túl magad rajta, ha nem gondolsz rá hamarabb elfelejted.
2012. szept. 10. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell egyből mindent felcímkézni vagy túlbonyolítani?

Bízzál annyira magadban, hogy tudjad ki vagy, mit érzel.

A nőkhöz vonzódsz még mindig? Akkor mi a kérdés? Azt hiszed akkor most "meleg" leszel?

Ne legyél naív el se hinnéd hány hasonló "incidens" történik meg fiúk körében pia hatására. Felejtsd el és kész...

Csak bízzál magadban, ilyen hülyeség miatt meg ne legyél öngyilkos...mert ez az ...és mert felhúzod az agyam, hogy ilyen kis sz*rság miatt akarsz az lenni...bár csak ilyen problémáim lennének:D

2012. szept. 17. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

"A nőkhöz vonzódsz még mindig? Akkor mi a kérdés? Azt hiszed akkor most "meleg" leszel?

Ne legyél naív el se hinnéd hány hasonló "incidens" történik meg fiúk körében pia hatására. Felejtsd el és kész..."

Pontosan. De még ha nem is az előbbi eset állna fenn, akkor sem szabad ilyesmiket gondolnod magadról.

2012. szept. 29. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint, hogy legszívesebben megölnéd magad.
2012. szept. 29. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!